Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2020 04:00 - ЗНАМЕНИЯ ЗА КРАЯ
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 162 Коментари: 0 Гласове:
1



 8. ЗАБАВЯНЕТО
„Господ не забавя това, което е обещал, както някои смятат това за забавяне, а дълго ни търпи; понеже не иска да погинат някои, а всички да достигнат до покаяние“ (1Петр.3:9; Матей 24:48; 25:5). Бог говори на Авраам: „Твоето потомство ще бъде чуждо в чужда земя... и те ще ги угнетяват четиристотин години“ (Битие 15:13). Обаче евреите излизат от Египет след 430 години робство. Имаме забавяне от 30 години (Деян.7:6). Днешно време също имаме забавяне на връщането на Месията. След 2007 година дали ние не живеем вече в подарено време? Писанието в Матей 25:1-13 ни казва, че Младоженецът се забави. Също така в Матей 24:48 се казва: „Господарят ми се забави...” В Битие 15:13 и Изход 12:41 е дадено, че Божията воля беше Израел да бъде в робство в Египет 400 години, но имаше забавяне с 30 години, защото народът не беше готов. Времето за идването на Исус втори път на земята се е изпълнило, но също има забавяне, защото църквата все още не е готова за това последно и усилно време. Ако забавянето на Младоженеца е също от 30 години, то вероятната дата на Христовото завръщане се очертава да бъде към 2030 година. Колко време обаче ще бъде това забавяне, ние не знаем. Но разбираме, че всеки ден от времето, в което живеем след 2007 година, ни е подарено от Бога. Святият Дух стои на пътя (2 Сол.2:7) и задържа явяването на Антихрист.

КОЛКО ПОСЛЕДНО Е ВРЕМЕТО? Какво казва светът?
1. Изказване на Папа Йоан Павел II „До края на този век (2000 г. сл. Хр.) ще бъде установено първото в историята на човечеството световно правителство. Единното световно управление е неизбежно”. (От книгата “Ключовете на тази кръв” Малахи Мартин) Планетата ни още през миналия век (1954 г.) е разделена на десет административни области от Римския клуб и Тристранната комисия. Те са наречени още десет царства. Предвиждат се пет града да бъдат избрани за световни столици, като един от тях ще стане главната столица на света. През 1993 година списание Parade помества на корицата си снимка на Папа Йоан Павел II заедно с думите му: „Йерусалим ще стане град на мира, столицата на света.” Според папата историческото съгласие вече било подписано между Израел и Ватикана. Първите три области са определени за център на властта на земята - икономическа, политическа и военна. Бордът на световното правителство е G-8. Десетте области се споменават като царства, а ООН се предвижда да бъде преименувана във Федерация Земя. 1. Северна Америка
2. Европейският съюз
3. Япония
4. Австралия и Южна Африка
5. Русия
6. Южна Америка
7. Средният Изток
8. Централна Африка
9. Далечният Изток
10. Китай


Г-н Гари Ка, виден деец от правителствените кръгове на САЩ и на очертаващите се лидери на Америка, е християнин и познава библейските пророчества. Той огласява едно писмо от 12.12.1990 г. „До всички президенти, министър-председатели, короновани глави, глави на правителства и национални парламенти. Ние сме убедени, че за да решим глобалните проблеми с мирни средства и да управляваме човешките дела на земята разумно, е необходимо учредяването на едно световно федерално правителство и се обръщаме към вас, за да го подкрепите.”

2. Изказване на Михаил Горбачов В интернет вие ще откриете, че вече има световно правителство, което все още е в сянка. Това каза и Михаил Горбачов, когато посети България преди няколко години. „Ние имаме вече световно правителство и търсим човека, който да оглави това правителство.”

3. Интервю с Бойко Борисов В напредналите страни отдавна вече започнаха да се слагат чиповете. В Испания чипът се рекламира по телевизията и радиото. Вестниците в Италия препоръчват той да се слага на челото. Преди няколко години имаше интервю на журналисти с Бойко Борисов, в което те питат как ще се справи правителството с престъпността. Отговорът е бил, че вече има решение по този въпрос. Чиповете вече са в България и все още се чудят на дясната ръка ли да ги поставят или на челото. Но реформата не може още да се проведе поради липса на достатъчно средства. Какво казва Библията? Матей 24:36,37 казва: „А за онзи ден и час никой не знае... И както бяха Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.“ Покварата и насилието, характерни за времето на Ной, отново се повтарят днес и ние сме свидетели на това. „Мнозина ще се чистят и избелят, и ще бъдат изпитани; а нечестивите ще вършат нечестие и никой от нечестивите няма да разбере; но разумните ще разберат“ (Даниил 12:10). „Но вие, братя, не сте в тъмнина, за да ви постигне онзи ден като крадец“ (1Сол.5:4). „Наистина Господ Йехова няма да направи нищо, без да открие Своето намерение на слугите Си, пророците“ (Амос 3:7).

1. Времената на езичниците
От Писанията ние научаваме още, че: „Ерусалим ще бъде тъпкан от народите, докато се изпълнят времената на езичниците“ (Лука 21:24). Кога се изпълниха времената на езичниците и Ерусалим беше освободен? Това стана през 1967 година. Исус каза: „Това поколение няма да премине, докато не се сбъдне всичко това“ (Мат.24:34; Лука 21:32). Колко е едно поколение? Теолозите са единодушни, че едно поколение е точно 40 години. „Гневът на Господа пламна против Израел и Той ги направи да се скитат из пустинята четиридесет години, докато се довърши изцяло онова поколение“ (Числа 32:13). Ако към годината 1967 прибавим 40, получава се 2007 година. Изваждаме седемгодишния период на Антихрист и се получава отново 2000 година.

2. Четвъртият звяр В Данаил 7:23 се казва, че четвъртият звяр „...ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разтроши”. Стих 24 ни говори за десет царе: „А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе.“ Откровение 13:1 потвърждава: „И видях звяр, който излизаше от морето (морето на нациите), и имаше десет рога и седем глави...” Божието слово казва, че ще има десет нации (области). Колко точно се осъществяват пророчествата на Даниил и Откровение! Глобалистите предлагат десет личности, които да управляват десетте области на земята. Техният план следва буквално пророчествата, изказани от Бога: „И десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра“ (Откр.17:12).

3. Белегът на звяра Преди близо 2000 години Библията предсказа следното: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се постави белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен онзи, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име” (Откр.13:16-17).

Лични свидетелства
1. Свидетелство на мой приятел В навечерието на 2000 г. имаше едно събитие, към което целият свят насочи своето внимание. Това беше слънчевото затъмнение през август 1999 г. Мой приятел е слушал на английски предаването от Европа за затъмнението. Говорителят е съобщил, че точно в този момент сянката на луната пресича централна Европа със скорост няколко стотин мили в час. Той превръща милите в метри и получава числото 666. Той си казал: „Господи, какво означава това?” В него идва мисълта: „Символично сянката на Антихрист пресича централна Европа.”

2. Видение на Рикардо за рая Тогава Господ ми каза: „Ела с мен и ще ти покажа нещо велико.“ Погледнахме надолу и можех да видя земята и всичко направено на нея. Исус каза: „Мога да видя всичко, което църквата ми прави! Погледни на църквата Ми.” Тогава можех да видя как братя стоят срещу братя и църкви срещу църкви. Чух Господ да казва: „Това не е Моята църква! Моята църква ходи в свръхестествена сила, чудеса и знамения! Църквата ми отпада! Кажи им, че се връщам да ги възкреся!” После видях дълга маса за милиони хора с множество храна и напитки. Имаше и много корони и кристални чаши за пиене. „Рикардо, всичко това е приготвено за народа Ми!” Това беше масата, приготвена за сватбата на Агнето. Преди време една сестра също беше взета на небето и също е видяла ангели, които шетат напред-назад и приготвят сватбената трапеза! Затова попитах Господ: „Защо тази сестра преди време е видяла как ангели подготвят всичко, а сега аз не виждам никаква мобилизация при подготовката?” Господ отговори: „Това е, защото всички подготовки са завършени!” Тогава попитах: „Господи, щом всичко е подготвено, кога се завръщаш? Покажи ми, колко време остава според небесния часовник?” След като Исус за момент впери поглед в мен, отговори: „Рикардо, на небето времето изтече!” Попитах Го: „Добре, Господи, защо тогава не се връщаш?”. Исус вдигна ръце и с палеца и показалеца отмери малко количество от нещо и каза: „Времето, което се дава в момента, е изцяло поради благодатта, която Отец е отредил за отстъпилите, за да могат да се покаят и да се върнат към първите си дела.” След това ангел дойде отдясно ни и извика: „Време е! Срокът свърши! Всяка подготовка приключи! Исус си взима невястата!” Господ идва и всички белези от Писанието са налице! Всички филми говорят за някакви приближаващи катаклизми. Учените също са в очакване на нещо значимо, но не могат да го предузнаят! Ние, църквата на Исус, знаем, че Исус идва скоро! Върнах се на земята и бях спуснат на амвона в църквата, където се молех всеки ден. Времето е кратко!!!

3. Откровение на Мери Бакстър (авторка на книгата бестселър „Божествено откровение за ада”) Чух Господ да казва: „Моят Дух няма вечно да се бори с човека. Ела и виж звяра. През последните дни зъл звяр ще се издигне от земята и ще измами много хора от всички нации по света. Той ще иска всеки един да получи неговия белег - числото 666, положено на ръцете им или на челата им. Който приеме белега, ще принадлежи завинаги на звяра и ще бъде хвърлен заедно с него в огненото езеро, което гори с огън и жупел. Антихристът ще се издигне с одобрението на света, защото той ще донесе мир и такъв просперитет, какъвто никой не си спомня. Когато той спечели световно господство, тези, които нямат неговия белег на челата или на ръцете си, няма да могат да купуват храна, дрехи, коли, къщи или каквото и да е друго.
  Нито ще могат да продават нещо, което притежават, докато нямат белега на звяра.” Господ Бог изрично каза, че тези, които приемат белега на звяра - потвърждават своята зависимост и вярност към звяра и ще бъдат отсечени от Господа завинаги. Те ще имат своя дял с невярващите. Белегът заявява, че тези, които го притежават, са отхвърлили Бога и са се обърнали към звяра. Звярът и неговите последователи ще преследват тези, които са отхвърлили белега му и ще убият много от тях. Вярващите в Бог ще бъдат преследвани, за да бъдат белязани с този белег. „Деца и невръстни бебета ще бъдат убити пред очите на родителите им, които отказват да приемат белега. Ще има време на голяма скръб, небивала никога до сега. Тези, които приемат белега на звяра, ще бъдат заставени да прехвърлят притежанията си на звяра в замяна на обещанието, че той ще снабди всички техни нужди. Някои ще отслабнат, ще се предадат на звяра и ще приемат белега му на челата или на ръцете си. Той ще им каже: „Бог ще ви прости. Бог ще ви разбере.” Но Аз няма да се отрека от Моето Слово! Аз Съм ви предупредил многократно чрез устата на Моите пророци и служители на Евангелието. Сега се покайте, докато е все още ден, защото нощта идва, когато ще се отсъди съдба завинаги! Ако не послушате звяра и отхвърлите приемането на неговия белег, Аз ще се погрижа за вас. Не ви казвам, че няма да има много хора, които ще умрат поради вярата си през това време, защото множества ще бъдат обезглавени заради упованието си в Господ Бог. Но блажени са тези, които умират в Господа, защото голяма ще бъде тяхната награда! Наистина ще има време на мир и просперитет, когато Антихристът ще придобие популярност и почит. Той ще се справи с проблемите на света, но мирът ще завърши в кръвопролитие, а просперитетът - в гигантски глад по земята. Не се страхувайте от това какво може да ви направи човек, но се бойте от Този, Който може да хвърли душата и тялото ви в ада. Затова ще има голямо преследване и скърби, които ще се преумножат. Аз ще ви избавя от всички тях. Но преди този зъл ден Аз ще издигна мощна армия, която ще Ми се покланя с дух и истина. Господната армия ще извърши велики подвизи и чудесни неща за Мен. Ела и Ми се покланяй с дух и истина! Принеси Ми плодовете на праведноста и ми дай това, което наистина е Мое. И Аз ще те предпазя от злия ден. Покай се сега и бъди спасен от ужасните неща, които ще последват неспасените и непокорни хора! Заплатата на греха е смърт, но дарът на Бог е вечен живот! Призови Ме, докато можеш, и Аз ще те приема и ще ти простя! Обичам те и не желая да бъдеш погубен!” 4. Среща на пакистанец с Исус „След няколко години ще има война. Голяма война ще започне и милиони хора ще бъдат убити, и повечето ще бъдат християни. Това ще бъде ужасна война.“ Започнах да плача и да моля Исус да няма такава война. Но моят Баща ми каза: „Не се моли за това, то ще стане. Хората Ми трябва да се събудят и да работят много усилено. Всичко се развива много бързо. През 2029 г. Америка вече няма да бъде супер силата, а Израел ще стане супер силата на света. Аз идвам скоро!“ Попитах Го: „Кога ще дойдеш пак?“ Той ми отговори: „Синко, никой не знае годината, месеца и деня, дори ангелите. Но времето е много близо. След като се върна, ще се установи справедливост на земята.“
    (СЛЕДВА)

 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1706298
Постинги: 3914
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930