Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2020 20:15 - ПОСЛЕДНИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ - 2 част
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 196 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Втори признак: последният папа

Ирландският монах свети Малахия (живял до 1148 г.) през 1139 г. предсказал, че от 1143 г. до Второто пришествие на Исус ще има 112 папи. Съгласно неговото предсказание, сегашният папа Франциск 1 се явява последния папа, който ще бъде по времето на Антихрист. Много е вероятно последният папа да бъде и лъжепророка.

В последните си откровения папа Франциск заявява:

„Чрез смирение, търсенето на душата и съзерцанието на молитвата, ние придобихме ново разбиране за определени догми. Църквата вече не вярва в истинския Ад, където хората страдат. Тази постановка е несъвместима с безкрайната Божия любов. Бог не е съдия, а приятел и обичащ човечеството. Бог не иска да осъжда хората, а само да ги прегърне. Подобно на баснята за Адам и Ева, ние виждаме сега Ада като една литературна постановка. Проклятието е просто метафора на изолираната душа, която, както всички души, в крайна сметка ще бъде обединена с другите в една единна любов към Бога.”

„Всички религии са верни, защото са верни в сърцата на всички хора, които вярват в тях.”

„Нашата църква е достатъчно голяма за хетеросексуални и хомосексуалисти, за привържениците на абортите и за тези, които са привърженици на правото на личен избор!

Както консерваторите и либералите, така и комунистите са за нас добре дошли и те даже вече се присъединиха към нас. Ние всички обичаме и се покланяме на един и същи Бог…”

„Дори атеистите разпознават Божественото. Чрез актове на любов и милосърдие, атеистът разпознава Бога и по този начин изкупва душата си, като става същевременно и активен участник в изкуплението на цялото човечество.”

„Бог се променя и се развива като нас; Бог живее в нас и в сърцата ни.”

„Библията е красива свята книга, но както всички велики и стари творби, някои нейни пасажи не са вече актуални. Някои дори говорят открито за нейната нетолерантност или за необходимостта от преоценката й…”

През април 2015 година, папа Франциск направи изявление, което шокира целия свят. Берголио одобри и благослови RFID-чипа, като Божието благословение за човечеството. Той каза: „Внимателно изучавахме Свещеното Писание и аз мога еднозначно да кажа, там няма нищо, дори малко намекване, че микрочиповете, по някаква причина се явяват сатанински. Обратното, тези технологии се явяват благословение от самия Бог и се дават на човечеството за разрешаване на много от проблемите и световни болести, както физически, така и духовни. Само хора с болно въображение могат да приемат това благословение като дяволски знак.“

В заключение на своето изказване папа Франциск, като глава на държавата Ватикана, заявява на всички присъстващи, за своя радостен план, да направи имплантацията на микрочипа задължителна за всички жители на Ватикана.

В интервю с атеиста и негов дългогодишен приятел Еудженио Скалфари Папа Франциск твърди, че ад не съществува и осъдените души просто „изчезват“. Франциск казва: „Те не са наказани, онези, които се покаят, получават Божията прошка и влизат в ранга на душите, които го очакват, но онези, които не се покаят и затова не могат да бъдат простени, изчезват. Няма ад, има изчезване на грешните души.“

На 04.02.2019 папа Франсис, лидер на приблизително 1,2 милиарда римокатолически християни по света, и великия имам на ал-Азхар шейх Ахмед ал-Таеб, лидер на приблизително 1,5 милиарда сунитски мюсюлмани по света, заедно подписаха безпрецедентен исторически пакт „Една световна религия“!

„До края на този век (2000 г. сл. Хр.) ще бъде установено първото в историята на човечеството световно правителство. Единното световно управление е неизбежно (От книгата “Ключовете на тази кръв” Малахи Мартин).

„Целта е Римският папа да обедини всички и да посрещне Антихриста”, коментира митрополит Николай.

Откровение 13 глава казва: „Вторият звяр накара всички хора – ниско и високопоставени, богати и бедни, свободни и роби – да бъдат белязани на дясната си ръка или на челото си, така че никой да не може нито да купува, нито да продава, ако няма този белег, който е името на звяра или числото, съответстващо на името му.”

 

Трети признак: коалиция срещу Израел

„След преместването на посолството на САЩ в Ерусалим, коалиция от ислямски страни настояваха за план да помогнат на Палестина в унищожаването на Израел. В момента коалицията обсъжда плана за унищожението на Израел съвсем сериозно. Майк Пенс потвърждава, че иранските молли замислят „нов холокост”, в който Израел да бъде изтрит от картата… При една неизбежна криза на САЩ, Израел ще изгуби политическата поддръжка и ще стане беззащитен (плакатите са: Смърт на Америка и смърт на Израел).”

Засега САЩ е единствената защита на Израел.

 

Четвърти признак: червена юница и Третия храм

В Израел вече има отгледани червени юници и храмът може да бъде започнат още през 2021 г. Библията дава пророчество, че храмът, който е бил разрушен през 70сл.Хр.година, отново ще бъде построен и жертвите ще бъдат възстановени. Това е точно този храм по средата на седмицата, когато Антихрист ще седне в храма и ще спре принасянето на жертвите. Ще принуждава хората да се поклонят на него като Бог и да приемат белега на звяра.

„Институтът на Храма е подготвил всичко… за възстановяването на храмовата служба. Подготвена е червената юница. Без изгарянето на юницата храмовата служба не може да започне (Числа 19:2), и третия храм не може да бъде построен.”

Медиите съобщават:

„През септмеври 2018 г. червена юница без порок е била родена.”

„Червена юница се роди в Израел. Нарекоха я предвестник на Апокалипсиса.”

„Първата за 2000 г. червена юница се роди в Израел. Съгласно Тора, това животно ще се използва за жертвоприношение, а нейната пепел – за очистване на хората. Едновременно изучаване на книгите на пророк Даниил и Исая, историците считат, че червената юница – е един от предвестниците на Апокалипсиса.”

„На 10 декември 2018 г. на Храмовата планина еврейският Синедрион проведе празник на посвещение на жертвеника за Третия храм. Те изработили храмова монета с изображението на цар Кир и президент Тръмп. Там е казано: „И Той ми говори да построя на Него дом в Ерусалим, т.е. след 70 години вавилонско пленение Кир издал указ за възстановяване на храма…”

„Също след 70 години съществуване на държавата Израел Тръмп воден от Бога може да построи Третия храм. Те очакват започване на строителството докато Тръмп още е президент.”

„През декември 2018 започна кампания за създаването на златна кралска корона за Месията. Съгласно равин Йосиф Бергер, създаването на такава корона ще ускори пришествието на царя…”

„Член на Синедриона казва: „Нашата работа е да се обединим в Бога за посрещане на Месията. Всички народи ще се покланят в храма, за да може да има единство между религиите.”

Евреите са готови за строителството на храма, където ще седне Антихрист.”

 

Пети признак: икуменизъм

„Икуменизмът е опит да се обединят всички християнски общества…, а също така всички религии, в една обща световна религия, която ще обхване всички големи църкви. Гей-движението вече се поддържа от преобладаващите общества. В града Илинойс гейпарада е проведен по инициатива на 12-годишни девойки и кмета на Ню Йорк. Гей-движението започва да навлиза и в църквите.”

С тези компромиси на църквата ще се счита ли тя църква на Христос?

 

Шести признак: новото поколение деца

„В Европа, в средите на всяко семейство се раждат 1,4 деца. Семействата на мюсюлманите имат по 6-8 деца. Сега в Европа идват твърде много мюсюлмани. При това положение колко дълго църквата в Европа ще просъществува въобще? Новото поколение деца – са първото поколение, което няма да надживее своите родители и няма да може да обезпечи пенсиите на възрастните.”

 

Седми признак: Новият световен ред

„Всички известни социално-икономически модели, като комунизъм, капитализъм, социализъм – бяха преживени. Сега е необходимо нещо НОВО. И новото е Новият световен ред и единно световно правителство на Антихрист.

Ние сме на границата на глобално преобразяване. Всичко, което е нужно, е това – една голяма сериозна криза, и народите ще приемат Новия световен ред.”

(Речта на Дейвид Рокфелер на бизнес-конференция на ООН – 14 септември 1994)

Сега в целия свят сме на ръба на сериозна финансова криза и пандемия от коронавирус

 (Следва продължение)




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1707346
Постинги: 3916
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930