Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2020 22:00 - КОЛКО ВРЕМЕ НИ ОСТАВА ДО КРАЯ? - 3 част
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 236 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Както беше в дните на Ной!

Нека да погледнем, какво Исус ни казва за Последните дни?

„Както беше в дните на Ной, така ще бъде при Пришествието на Човешкия Син” (Мат.24:37).

А как беше в дните на Ной?

„И видя Господ че се умножаваше злината на човека по земята и че всичките въображения на мислите на сърцето му бяха само зло цял ден… (Бит.6:5). „И земята се изпълни с злодеяния” (Бит.6:11).

Злодеяния винаги е имало и ще има в човешкото общество. Каква е разликата между това, което е в момента и което ще бъде при идването на Исус? Какво може да знаем повече за тези дни?

„И Бог видя земята, и ето, тя беше покварена, защото всяка плът беше покварила пътя си на земята” (Бит.6:12).

„И каза Бог: Ще изтребя от лицето на земята човека, когото създадох — от човек до добитък, до пълзящи и до небесни птици — понеже се разкаях, че ги направих” (Бит.6:7).

Говори се, че тварите и птиците са извратили своя път? Напълно е очевидно, че тварите и птиците не съгрешават. От Писанията разбираме, че естеството на хората, добитъка, тварите, птиците и на всяка плът било изменено. Също и ДНК се е изменило!

Ние знаем, че падналите ангели са били въвлечени в земните дела, и за това са били хвърлени в бездната след потопа (2 Петр.2:4; 1 Петр.3:19,20; Бит.6:4). Падналите ангели са вземали от човешките дъщери, които раждали гиганти (Бит.6:4). ДНК на човека се изменило и това довело да нов вид човекоподобни – рафаимите и нефилимите (исполините).

Наистина ли нашите дни са подобни на дните на Ной? Има толкова много белези, че живеем в последно време. ХАРП оръжия, химически следи в небето, контрол на разума, ефектът на Мандела (паралелна реалност), ЦЕРН, дневен ред 21, ГМО, биочипове, трансхуманизъм, клониране, депопулация, ваксинации, неонацисти, извънземни, геоинженерство и Нов световен ред.

Също сме свидетели на Билдерберг клуб, квантов компютър, изкуствено ДНК, Планета Х, електронни пари, Хидравлична агресия в недрата на природата, пицагейт, инфовойна, трансджендъри, глобално затопляне, похищения, психо-електронно оръжие, Уайфай радиация, секретни общества, миграция…

Свидетели сме също на НЛО, опиатни кризи, 5G и 6G технологии, дневен ред 2030, изкуствен интелект, тероризъм, загуба на деца, интернет на нещата, правителство в сянка, големите корпорации, ватиканска криза, трансплантации, 9-11, МК-ултра…

Може да споменем още Илюминатска игра за конспирации 1995 г. (това са карти с предсказания, от които много неща са се изпълнили, като атаката на Пентагона, атаката срещу двете кули в Ню Йорк, Новият световен ред, планът за глобална депопулация).

Световни лидери и активисти НМП открито говорят за тези цели от доста отдавна: „Ако мога да бъда прероден, искам да се върна на земята като убийствен вирус, който да намали нивото на народонаселението”, казва принц Филип, съпруг на кралица Елизабет.

„За да стабилизираме световното население ние трябва да унищожаваме всеки ден по 350 000 души”, Жан Ив-Кусто, 1994 г.

„Световното население трябва да бъде намалено 50%”, Хенри Кисинджър.

„Цялото население като численост от 250-300 милиона хора, или 95% намаляване на настоящото равнище, би било идеално”, споделя Тед Търнър - американски медиен магнат и филантроп.

„Сигурно сте чували за Джорджиевите скрижали – каменни блокове – на които е написано 10 цели на 12 езици. Всъщност те са скрижали Епоха на просвещението или Епоха без Бога.”

„Нужно е земното население никога да не превишава 500 милиона, за да бъде в постоянно равновесие с природата. Разумното регулиране на раждаемостта ще повиши ценността на жизнената подготовка и многообразието на човечеството. Трябва да намерим нов жизнен език, който е способен да обедини човечеството.”

Новият световен ред планира да унищожи 6,5 млрд хора. Свидетели сме, че в страните от третия свят НМП осъществява депопулация с помощта на войни, кризи, глад и пандемии.

 

Глобална депопулация

В развитите страни световното правителство в сянка води тиха война срещу човечеството. Хората са били предупреждавани за това много пъти, но са отказвали да повярват, че е възможно да се извършва такова зло на глобално равнище.

„Съществува заговор в тази страна, за да работи с всеки мъж, жена и деца. Преди да оставя този висок и благороден пост, искам да разоблича този заговор” (Из речта на президента Кенеди, 7 дни преди неговото убийство).

„Стремежът на Рокфелерови и техните съюзници е да създадат единно световно правителство, което да обедини капитализма и комунизма под един покрив, и всичко по него да бъде контролирано… Има ли вид конспирация? Аз съм уверен, че съществува заговор, световен по обем, древен по планиране и невероятно зъл по намерение” (От интервюто на Лари МакДоналд – конгресмен, три месеца преди неговото убийство през 1983 г.).

Тихата война срещу хората се води с помощта на наркотици, лекарства, ГМО, радиация, геоинженерство, прахосване на естествените ресурси, разрушаване на семейните ценности, корупция в образованието и т.н.

Целта е намаляване на населението. Депопулацията – не е окончателната цел на глобалистите, всичките негови методи е само подготовка за техните настоящи цели, които са били поставени хиляди години назад.

Всъщност вие ще видите за техните настоящи цели, които са дори по-голямо зло, отколкото самата депопулация.

 

Геоинженерство

„Предложените геоинженерни схеми предлагат различни начини за охлаждане на планетата и намаляването на парниковия ефект и неговите последствия. Предложенията не са нови, и изследвания по темата се провеждат от 1950 г. насам.

Геоинженерството е спорна тема. Почти всички предложения носят със себе си риск и нежелани последстия, и нито един от само себе си не може да реши проблема с глобалното затопляне. Един от най-сериозните проблеми с геоинженерството обаче не е технически или научен. Икономисти и философи предупреждават, че прекалена вяра в технологически решения на глобалното затопляне би инвестирала време и средства в лекуване на симптомите, а не причината на проблема - емисиите. Геоинженерството и последствията се изследват усилено, и мнозинството от учени са съгласни, че геоинженерните схеми не са магическо решение, но имат потенциал да се използват като допълнителни средства за намаляване на парниковия ефект, след като са достатъчно изследвани.” (от интернет)

При ХАРД оръжието се ползват милиони тонове химикали (алуминий), които се разпръскват в атмосферата, с цел охлаждане на планетата. ХАРД оръжието обаче може да се използва за промяна на климата на определени области, ползвано от военните, за да накажат някои държави.

В Откровение 11:18 има специално слово за тези, които унищожават земята.

„Нациите се разгневиха, и дойде Твоят гняв и времето да се съдят мъртвите и да дадеш наградата на Своите слуги, пророците, и на светиите, и на онези, които се боят от Твоето Име, малки и големи, и да унищожиш онези, които унищожават земята.”

 

Какво казват учените?

Доц. Валентин Вацев: „Глобализацията успя в голяма степен да неутрализира и да отслаби държавните структури.”

Проф. Иво Христов: „Краят на цивилизацията не е краят на човечеството, а краят на цивилизацията в този му вид. Ние сме в началото на една нова епоха. Променя се матрицата на човешките отношения. В момента ние наблюдаваме един процес във влизане на шестия технологичен цикъл. Имаме преминаване от робовладелство, феодализъм, и стигаме до този шести технологичен цикъл. Какво е характерното за него? Няма нужда от работници. Няма нужда от служители. Няма нужда от средна класа, защото голяма част от производствените процеси са роботизирани. Следователно хората, така наречения среден човек, става излишен и то във физическия смисъл на тази дума. Изведнъж се оказва, че 8 или 9 милиарда на човечеството се оказват също излишни. И тук са механизмите за прочистване на тези гърла и ние сме вече свидетели на тези процеси. Изведнъж изниква Ебола, граждански войни в Близкия изток, див религиозен фанатизъм, който очевидно е инсталиран по някакви первезни канали и манипулации… Това е началото на редукцията на човечеството. От друга страна забележете нещо, за което много малко се говори. Твърди се, че между 15-20 години ще бъде разкрита тайната на човешкия геном – ДНК-то. Това означава, че тази цивилизация, която е поставила в основата си отвличането на смъртта, и съществуването на човешкото същество в този му вид. В основата на капитализма стои отричането на Бога и на божественото. Човекът иска да стане бог.

Така е започнало възраждането с хуманизма. Разбиването на човешкия геном ще доведе, не просто до нови социални диспропорции, но ще се появи раса от нови господари, за които живот от 200-250 години ще бъде само началото, но не и края. Ще се появи една привилегирована каста, която няма да страда от болести, от които страда простолюдието. Ние сме на прага на един от най-тежките кошмари, ако се сбъдне този ход на историята.

От тази гледна точка, ако се случи този апокалиптичен вариант, ще се случи не просто трансформация на цивилизацията, но ще имаме различно човечество.

Западният елит е особено социално животно. Това е група отглеждана старателно в продължение на 500-600 години. В нея са се влели, от една страна, стария венециански елит, хора с изключително сложна система за контрол и манипулация. С минимален ресурс е била командвана Венецианската империя. Тук безспорно влиза и еврейския елит, който като финансово-икономически, а по късно и като политически, или англо-саксонския елит. Тези три съставки на западния елит са всъщност били генерирани, като в тях са влезли част от старата аристокрация и новите богаташи през 18 и особено през 19 век. Създала се е една особена каста от финансова симбиоза, която между другото няма националност. За тях границите са нещо, което не съществува.

Този елит в момента продължава своя ход, част от него отпадат, част от него се селектират. Между тях върви жесток вътрешен конфликт. Те са над обикновенното човечество. Използват системите за масово манипулиране и необразование, използват системите за контролирано развитие на болести, също чрез инспериране на жестоки военни конфликти, които господарите на света печелят. Че такъв елит съществува и че той координира своите контрол и манипулация на света, той е в състояние да влезе в този нов красив свят, а за обикновения човек е забранен.

Този елит залага в умът на човека метафорично, но и механично, един чип, уж под грижата, вашето дете да не бъде откраднато от терористи. Това означава нови системи за контрол на човечеството чрез създаването на привилегировано знание за определен кръг от света и техните деца. Системата днес на обучение на масите е вече твърде ерозирана. Забранени са големите теории, системното виждане, глобалния поглед. Вие трябва да станете пионка, малки фрагменти от голямото познание. Всичко това е опаковано в приказки за приватизация на обществото. Това са финни механизми за нивелация и за социалната страна на голяма група хора.”

(Следва продължение)




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1714952
Постинги: 3926
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930