Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2015 18:28 - ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ЖЕНА!
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
1



 "КОЙТО Е НАМЕРИЛ СЪПРУГА, НАМЕРИЛ Е ДОБРО И Е ПОЛУЧИЛ БЛАГОВОЛЕНИЕ ОТ ГОСПОДА." (Пр. 18:22)

Добрият брак е дар на Божията благодат. Да намериш партниор, който ще те обича въпреки самият теб (както направи Бог) и който ще остане до теб в смях и болка, в тежък труд и сълзи (както прави Бог), е благословение с неизмерима стойност, приятелю! 
Пътувам към Аляска за лагерно събрание и на съседната седалка през дългият полет от Денвър, седи пенсиониран бизнесмен, който се отправя на север за риболов. Говорим и говорим, и той научава, че Ноелин и аз сме се оженили веднага след колежа и сме заминали за Индия като мисионери.
"Тя се ожени за теб и замина за Индия!" - възкликва той. - "Съпругата ти трябва да е забележителна жена!"
Забележителна си е. Бих могъл да изпълня една книга с разсъждения за това, но един случай изпъква над всички други, откакто Ноелин за първи път смело каза "да" на мен и на Индия.
Беше съботата точно след Деня на благодарността и рано на следващата сутрин щяхме да излетим от международното летище "Балтимър", Вашингтон на път за Форт Лодърдейл, където щяхме да се качим на пътнически лайнер.
Докато наближавахме вратата на църквата, токът на Ноелин се закачи на една лека неравност на тротоара. Нашата дъщеря, дошла на гости от Чикаго, беше точно до нея, а аз бях една стъпка назад, но преди да разберем, тя се беше строполила по лице на бетона. От носа и устата и потече кръв навсякъде по дебелото и палто, докато лежеше простната на студеният тротоар. 
Приятели веднага повикаха една медицинска сестра, която спря кървенето. След това последва пътуване до спешният кабинет на адвентната болница във Вашингтон за бърз преглед и ренген на носа, устата, лицето, ръцете и китките.Когато ренгенътпоказа,че си есчупила носа, но никакви други кости, нейният първи въпрос към лекаря беше: "Ще мога ли да пътувам?"
Но и това не беше всичко. Бяхме поканили гости на обяд. Приятелите се обадиха да кажат на всички, че обедът се отменя. Обаче в 12:45, когато я изписаха, Ноелин им се обади да дойдат при всички случаи. Тя седеше на масата с подути и почти затворени очи и посинели устни. И тръгна на пътешевствието, като носеше тъмни очила, за да прикрие големите тъмни парчета пластир.
Забележителна жена!

Из книгата: "ИСУС - Сърце, изпълнено с благодат!"
Автор: Уилям Г. Джонсън






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1706838
Постинги: 3916
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930