Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 08:45 - Новият Световен ред - край
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 1071 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тринадесетте мъже, които управляват света

 

Това са мега банкери от международен мащаб, които управляват огромни банкови династии и свръхвлиятелни корпорации и председателстват заседанията на мощни финансови институции. Предпочитат анонимността и се афишират просто като Братството. Това е силата, която стои зад европейските Билдерберги, Съвета за международни отношения, Тристранната комисия, Обществото "Череп и кости" , Римския клуб и т. н. Те създават царе и рушат нации. Обединеното им богатство е зашеметяващо. Те контролират най-големите банки на земята и ръководят гигантски корпоративни империи. "Орденът" е гигантско змиевидно чудовище, чийто основен приоритет, мисия и задача е въвеждането на Новия световен ред.

Не съм първият, който говори за това. Уинстън Чърчил в своите мемоари пише за Ордена. Удроу Уилсън също знаеше за него. Ето думите му:

“Когато навлязох в политиката и си спечелих доверието на някои от най-великите мъже на Съединените щати в областта на търговията и производството, много от тях започнаха да споделят възгледите си насаме с мен. Разбрах, че се страхуват от някого и нещо. Те знаеха, че някъде има една сила, толкова организирана, толкова неуловима, толкова бдителна, толкова всеобхватна и цялостна, толкова убедителна, че по-добре да не говорят на висок глас, когато я осъждат”.

А ето и какво пише Уинстън Чърчил за тази глобална тайна организация.

От Спартак - (Вайсхаупт, основателят на илюминатите, използва името Спартак като тайно кодово название) - до Карл Маркс... разпространената по цял свят конспирация за премахването на цивилизацията и преустройството на обществото... непрекъснато набира сили. Това е източникът на всички подривни движения през 19-ти век и днес, най-сетне, тази група от необикновени личности от подземния свят в големите градове на Европа и Америка държи във властта си руския народ и е безспорният господар на тази огромна империя.”

Феликс Франкфуртер, бивш член на Върховния съд на САЩ, пише:

“Не можем дори да си представим размаха на работата на Ордена в Америка и размера на въвличането на страната в неговите планове. Те са безпрецедентни. Истинските управници във Вашингтон са невидими и упражняват властта зад кулисите”.

На 23 февруари 1954 година, американският сенатор Уилям Дженър предупреди всички американци:

“Външно имаме едно конституционно управление, но всъщност нашето правителство и политическата ни система са ръководени от друга организация, представляваща различна форма на управление: един бюрократичен елит, който смята, че Конституцията ни е остаряла... всички странни събития във външно-политическите споразумения сочат към тази група, която действа, за да ни накара да удовлетворяваме техните желания.

 

Шестте глобални цели

 

Тези мъже притежават власт - невероятна власт!!! Подобно на Адолф Хитлер в Main Kampf, те са заявили предварително своя дневен ред. Той има глобален характер и се гради върху шест основни цели, които вече са ни известни. Когато след малко и вие ги прочетете, ще бъдете удивени колко точно тези цели следват сценария, написан от Божия Дух със смайваща прецизност в Библията, преди почти 2000 години.

ЦЕЛ № 1: Да се основе нов международен икономически ред под прякото ръководство на най-високите нива на Ордена -  нива, които са извън процеса на политическите избори и не подлежат на демократичен контрол от страна на обществото.

ЦЕЛ № 2: Да се основе това, което ще бъде провъзгласено за единно световно демократично правителство и което Орденът ще контролира задкулисно.

ЦЕЛ № 3: Да бъдат завладяни и подчинени икономически, финансово и духовно двете свръхсили - Съединените американски щати и Русия, позната преди като Съюз на съветските социалистически републики (СССР). Цели се Америка да бъде поставена на колене чрез масова депресия. Тогава от хаоса и паниката, американският народ ще умолява за Нов световен ред.

ЦЕЛ № 4: Да бъде способствано за предстоящото обединение на европейските държави като доминираща нация в обединеното единно световно управление.

ЦЕЛ № 5: Да се избере върховен световен ръководител, който да председателства Новото обединено единно световно правителство.

ЦЕЛ № 6: Да се основе единна световна религия, която да обедини всички световни религии, култове, религиозни групи и духовни вярвания под ръководството на върховен папа, духовния еквивалент на върховния световен водач.

Тези глобални цели изграждат един план. Неговите създатели го наричат "Планът". Това са 10000 блестящи диаманта на заблудата - замисъл с такива огромни размери и основан на такава хитрост, че е почти невъзможно да бъде схванат от нечий ум.

През 1945 авторите му правят една гигантска стъпка - качествен скок. Те замислят и създават ООН. Това е структурната рамка, чрез която смятат да осъществят плана си за единно световно управление.

В течение на следващите петдесет години - 1945-1995 - те неотклонно, внимателно и постепенно изграждат нужната им инфраструктура - тяхната превъзнесена "Вавилонска кула". Тайното братство на Ордена вярва, че сбъдването на този мит е в кръга на възможностите им. Крайните цели? - нов световен ред, единно световно управление, световен съд, федерация Земя. Насрочената дата за изпълнение - 2000 г. сл. Хр.

Събитията неоспоримо доказват: американското правителство и най-високите ешелони на властта в Америка сега са в ръцете на клика, чиято цел е да предаде суверенитета на нацията на една световна централна власт. Ако ние, американците, не осъзнаем това и не го осъзнаем възможно най-скоро, ще извършим непоправима грешка. Капанът на единното световно управление ще щракне.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Може би,
30.12.2013 09:24
ако Фоменко и Носовски грешат, но не би. Па дори и ако само да трябва да извадим "тъмните векове". С една дума краят на лъжите ще бъде и край на илюзията НСР.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1708146
Постинги: 3923
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930