Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2013 23:25 - Видението на Дейвид Уилкерсън за последните времена - част 3-та
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 1493 Коментари: 0 Гласове:
0



3

ГЛАВА

 

 

 

 

УВЕЛИЧАВАНЕ НА ГРЕХА

 

Морално разложение.

Горко на всички жители на земята и морето, защото дяволът е слязъл при тях с голям гняв, ако е възможно да подведе дори и избраните от Бога.

И как ще подходи сатана, за да измами, подведе и подлъже избраните от Бога? Аз видях, че той ще се опита да направи греха много привлекателен за света и така ще доведе света до морално разлагане. Той ще отвори вратите на ада и ще се опита да удави света с вълна от еротични мръсотии и похот. Това морално падение няма да може да бъде спряно с човешки сили. Още сега един демоничен дух на похот е обхванал много нации и носи със себе си голота, перверзия и вълна от нечистота.

Поток от нечистота.

Този свят ще бъде изложен на такъв мощен поток от нечистота, че ще потиска най-благочестивите хора. Библията казва,че душата на Лот е била ден и нощ смущавана от нещата, които чувал и виждал в Содом. Скоро ще наложи християните да се сблъскат с такъв яростен поток от мръсотия и похот, че ако вярващият иска да остане верен и послушен на Бога, ще му е нужно да поддържа много тясно общение с Него!

Всички онези, които нямат такова тясно общение с Бога ще станат жертва на тези духовни нечистотии.

Голота по телевизията.

Най-големите телевизионни станции ще бъдат обхванати от тази морална разруха. Аз предричам, че в близкото бъдеще вие ще видите телевизионни предавания с полуголи жени. Това ще бъде нова прищявка на тези, които се стремят да „либерализират” средствата за масова информация. След спадането на първата отрицателна реакция към това, ще последва показване на пълна голота. Отначало това ще се прави с „вкус”. И когато поддръжниците на изкуството се произнесат за това като „крачка напред” към освобождението, тогава ще се отвори врата към вулгарността и веднага всичко ще се приема с лека ръка. Дори някои хора с духовен сан ще аплодират такъв род телевизионни предавания, като наричат филми от този род „здравословно развитие”.

В крайна сметка, почти нищо няма да се направи за прекратяването на тези мерзости. И изненадващото ще е, че противници на това няма да са църковни служители и искрени християни, а звездите на Холивуд и известни хора, работещи в телевизията.

Порно филми след полунощ по телевизията.

Предупреждавам, че в близко време ще се показват по кабелната телевизия избирателно най-гнусните порно филми след полунощ. Кабелната е вече най-любимата цел на продавачи на порно филми.

В най-големите градове на САЩ, Канада и Европа вече се показват порно филми.  Тези филми идват директно от порно фабриките в Швеция, Дания и САЩ. Тези срамни филми показват пълна голота, сексуални актове, хомосексуализъм, сексуални извратености с животни и садизъм.

       Хората ще дават много пари, за да могат да гледат тези еротични филми директно в стаите си. И когато децата останат сами у дома, ще могат само да превключат канала на телевизора и да видят тези отвратителни сексуални извращения. Тези порнографски филми до толкова извратени, че дори най-либералните атеисти ще се възмущават от тях. Освен показването на полов акт, ще се обръща особено внимание на проливането на кръв, насилието и окултизма. В тях ще се възхвалява сатана, демоните и магьосничеството. Най-новата гнусотия ще бъде полов акт с демони. Тези драматични представления ще показват дявола като баща на секса и блудството.

Основните теми в идващите порно филми ще са секс и убийства; секс и кръв; секс и садизъм; секс и насилие.

Не сме далеч от времето, когато порно филми ще се показват в нормално време по телевизията. Филмите, показвани по порно каналите ще станат толкова популярни, че много от големите телевизионни компании ще се конкурират, като излъчват все повече и повече филми с такова количество секс и насилие, което може да се излъчва в рамките на закона.

Увеселителни места.

Все повече мотели ще бъдат рекламирани като „дворци на насладата”. Там, за минимално заплащане, посетителите ще могат чрез секс канали да си поръчват в стаите предавания с най-модерните порно филми. Тогава „порядъчните” хора вече няма да има нужда да ходят на края на града, в нечестиви киносалони, за да гледат последния  порно филм, те ще ходят в красиви мотели и там ще правят това в стаите си. Особено популярни ще станат тези места сред учащите се в гимназиите и колежите. Там, в отделни стаи те ще се събират вечер на групи.

Видеозаписи на тези филми ще може да се гледат на специални електронни приставки към телевизорите по домовете. Сред жителите в градовете и покрайнините ще се организират порно вечери.

Секс-списания

Хиляди будки за списания във всяка страна скоро ще продават секс-списания, пред които „Плейбой” ще изглежда пуритански. В тях ще има картини на голота и всякакъв вид секс. Те ще могат да се купуват дори от деца.

В изобилие ще се появяват специални списания за жени със снимки на голи мъже. И даже най-обикновените уважавани от всички списания ще съдържат „еротичен вкус” в оформлението си и съдържанието си.

За болшинството от най-изявените порнографски списания ще бъде характерно смесването на сексуални извращения с окултизъм, с цел да се привлекат и тези, които са „врели и кипели”. Някои от тези списания ще възхваляват изнасилванията, развращаването на децата и убийствата.

Почти във всеки голям град на САЩ и Европа ще има магазини за вестници и списания с порно съдържание. Но скоро те ще станат толкова разпространено явление, че те ще могат да се намерят във всеки магазин.

Порнографията, прелъстителите и злонамерените хора по всякакъв начин ще изказват презрението си към закона и местните власти. Те безсрамно ще рекламират това безчестие. Те ще отварят безбройни салони за масажи и студия за „живи модели”. Ще ги принуждават да закриват търговията си, но те отново и отново ще възобновяват дейността си и ще продават още по-непристойна от преди литература.

Обучаващи филми с полови актове

На уроци за сексуалното възпитание в по-горните класове и в колежите ще се запознават с половия акт чрез порно филми. Диаграми, използвани в настоящето ще бъдат заменени с движещи се такива и с истински филми, в които специалисти ще оценяват как са направени с „голямо удоволствие”.

На учащите ще се обяснява, че хомосексуализма е естествен и че половите контакти между несемейни хора е прието, „ако и двете страни се ценят”. Анимационни секс-филми, които ще дойдат като „наводнение” ще се излеят в програмите на училищата по сексуално възпитание. В началото те ще бъдат съвсем невинни, но с времето ще станат все по-откровени и по-еротични.

Временен регрес на неморалността

До настъпването на пълното разложение ще има кратковременно движение против порнографията и неморалността. Това ще бъде почти национално движение, в което ще се включат юристи, частни лица, църкви и правителствени лидери. Те се обединят в опит да спрат моралното разлагане и даже ще бъдат издадени няколко закона за възстановяване на моралността. Мнозина ще говорят за „чистка” в телевизионните предавания и списанията от порнографията. Много често във вестниците и списанията ще се отпечатват статии, войнствено настроени против секса и неморалността. Ще бъдат спечелени няколко временни победи на някои места, но това ще е за кратко. Също така и няколко радио проповедници ще подемат кампания против неморалността в обществото, но ентусиазма и поддръжката на кампанията скоро ще угаснат.

Професионални доставчици на „мръсният” товар и порнография няма да се успокоят, но ще въстанат против това. Те ще преровят целия закон и ще открият вратичка, чрез която ще прекарват своята продукция. Кампанията за борба с тези търговци в Америка и другите страни ще се провали. Тя ще бъде кратка, след което нова вълна от мерзост и нечистота ще се излее.

Мнозина равнодушно ще говорят, че въпреки голотата, мръсотията и неморалността, нацията ще продължи да стои и животът ще продължава, както преди. Бих искал да бъде така за напред. Но съм сигурен, че реката от мерзост, която видях да се приближава, ще бъде като това, което е казано в пророк Наум:

„Ето, Аз съм против тебе, казва Господ на Силите. Ще издигна полите ти върху лицето ти и ще покажа на народите голотата ти, и на царствата срама ти. Ще хвърля върху тебе гнусна нечистота и ще те омърся, и ще поставя позор върху ти” (Наум 3:5-6).

Грехът на Содом се връща.

Грехът на Содом ще се върне в наше време. Содом беше виновен във всички грехове, но най-ужасния от тях беше нападане над невинни хора от тълпи от разпалени хомосексуалисти.

Масовите убийства в наше време не са нещо изключително. Вече бяхме свидели на кланета в Олимп, показани по телевизията. Разрастването на масовите убийства започна да се повтаря така често, че към тях почти се привикна. Сега хората не изтръпват при вида на тези трагедии, както в миналото.

Библията казва: „Както беше в Лотовите дни, така ще бъде и в дните, когато ще дойде Човешкия Син”. В моето видение видях неща, които ме уплашиха за бъдещето на децата ни! Говоря за диви странстващи банди от хомосексуалисти, които ще нападат открито невинни хора в парковите, по улиците и тихите места. Зверствата на тези содомски банди със сигурно ще настъпят. И макар че за тях няма открито да се съобщава, властите ще знаят за това, което се случва.

Хомосексуалната епидемия.

Има две причини, които спират хомосексуалистите да се отдадат открито на греха си: неприемането им от обществото и отхвърлящото ги учение на църквата. Но когато обществото повече няма да ги отхвърля като притовоестествени, а напълно ги приема и дори окуражава в аморалността им. Когато църквата повече няма да нарича хомосексуализма грях, но започне да благославя сексуалния им живот, тогава вече няма да останат никакви пречещи сили. Вратите за тях ще са широко отворени и окуражените хомосексуалисти ще се утвърдят в греха си. В моето видение видях, че тези две пречки на пътя им паднаха. Когато се премахне това, което ги възпира, настъпва хаос.

Повярвайте ми, не е далеч времето, когато ще прочетете в местния вестник мрачна история за необуздана банда хомосексуалисти, нападнали в парка или на улицата невинни деца! Масови изнасилвания ще стават реалност в бъдещето, както е казано в Библията. И този ден е близо.

В град Хюстън, Тексас, 27 момчета са били убити от една малка банда хомосексуалисти. Това съобщение в печата за това подло убийство е начало на много подобни постъпки на хомосексуалисти.

Във висшите кръгове ще има не един хомосексуален скандал. Обществото на хомосексуалистите ще станат толкова активни и така безсрамни, че ще показват открито своя грях по телевизията.

Виждам ясно, че хомосексуализма ще стане масово явление и сексуалните престъпления ще станат по-многобройни и по-ужасни.

Духовно охлаждане.

Моралния упадък няма да подмине и много членове на църкви. Размяната на партньори сред тях ще става все по-многочислена. Много млади хора просто ще живеят заедно, без да са женени.

Продължителното наводнение със секс, голота и безсрамие от всякъде, ще обезпокоят ума и душата на много предани ученици на Христос. По тази причина любовта на много от тях ще охладнее и ще доведе до безгрижие и неверие. Това ще е главната причина за охлаждането към Бога. Тези, които ще устоят на този поток от нечестие, няма да са много, и на тях ще се гледа като на „изостанали” от „просветеното” общество и приспособилата се към него църква.

Лесните аборти, противозачатъчните средства и растящата сексуална свобода ще помогнат  взрива на безнравствеността, която накрая ще завърши с такова всеобщо падение в разврат, че човешкият разум вече няма да осъзнава какво се случва.

Тези, които обичат плътските удоволствия ще превъзхождат тези, които обичат Бога. Знайте това и се пазете, защото тази тотална война е против избраните на Бога.

Падане на моралността у духовниците.

Неморалност и разводи ще се разпространяват все повече и сред духовниците. Растящо число свещенослужители ще се оплитат в противозаконни връзки и ще оставят служенията си. Други ще продължават служенията си, но ще живеят с тайни връзки. Все повече протестантски пастори ще изпадат в сексуални грехове, в повечето случаи съвсем тайно.

Предполагам, че даже някои евангелски деноминации в близко бъдеще ще допуснат да служат разведени пастори. Разводите сред пасторите вече няма да изглеждат като позор. Църковните деноминации ще продължават да разглеждат своята непримиримост към разводите и ще стават все по-снизходителни с всяко ново съвещание и конференция. В църквата и сред духовенството ще настъпи „омекване” по отношение на развода. Това е тенденция, която няма да има спиране, макар и нещата в тази област да се променят много бавно.

Аз видях една отдръпната завеса, зад която видях какво става при хиляди служители в скришно, както и при много порядъчни хора. Зад прикритието и фасадата на благочестие, в тайно се вършат дела, скрити от очите на другите. Сред тях видях някои от най-порядъчните и известните. Няколко „религиозни” мъже и жени мамят и се предават на тайни сексуални грехове. Те порицават греха си, знаят, че никога няма да се примирят с него, но са безсилни да противостоят на собственото си морално падение. Ако тези хора не бъдат освободени от свръхестествена сила, това ще доведе до беди и падане на много семейства в църквите.

Виждам да идва деня, в който всеки истински свещеник и проповедник на Евангелието ще се срещне със своя най-велик момент на изкушение. Онези, които са мислели, че са недостъпни за изкушението, ще се изкушат най-много. Бог ще запази и освободи тези, които се обърнат към Него с цялото си сърце! Но онези, които продължат да флиртуват и се отнасят снизходително към плътта, ще преживеят ужасно време на отчаяние и падение. Бог скоро ще започне да се разправя с такава сила с тайните грехове, че върху всички, които упорстват в тях, ще падне цялата сила на присъдата Му! А всички, които оставят тайните си грехове, ще бъдат обновени и изцелени.

Това, което видях и чух е настоятелният призив от БОЖИЯТА ТРОННА ЗАЛА: „Има грях в стана и той трябва да се очисти!” Дошъл е часа, когато Бог слага брадвата при корените на дърветата! Той ще очисти дома Си и да освети съдовете Си за служене в полунощ!

Последен отчаян опит да се измамят божите избрани.

Видях, че хората от това поколение, които вярват в Исус Христос са „християните от последното време”. Сатана се явява като светъл ангел в света и то така хитро, така безобидно и незабелязано, че много малко разбират какво става с тях. Той се стреми да скрива своите действия и опити да измами християните, като ги изкушава с неща, които само по себе си не са лоши, но са гибелни, ако се злоупотребява с тях!

Изкушение за християните в последно време ще е високия стандарт на живот. Библията предупреждава, че в последно време християните ще станат равнодушни, благополучни, богати и нищо няма да им липсва. Няма нищо лошо в това да си състоятелен. Повечето патриарси в Библията бяха богати хора.

Аврам беше много богат с добитък, сребро и злато. Йов беше необикновено богат – имаше 7000 овце, 3000 камили, 500 чифта волове, 500 благородни кобили, много слуги и голям дом. Разбира се, Бог няма нищо против богатството и успеха, защото Библията казва, че Той се радва, когато всичко е наред за слугите Му (Псалм 35:27). Но аз видях, как много християни от последното време се съблазняват от благополучието. Християните от последното време ще пострадат заради своето благосъстояние и ще бъдат изпитани от него повече, отколкото с бедност.

В моето видение видях как сатана се яви в последното време пред Бога, точно както Библията описва това в Йов. Но този път той отива, за да поиска позволение да изкушава християните от последното време.

Ето какво видях:

Бог каза на Сатана: „От къде идеш?” Сатана отвърна: „Обикалям земята и наблюдавам последните християни.” Бог каза: „Забелязал ли си как християните от последното време са предани и честни? Имат страх от Мен, обичат Христос! Забелязал ли си как се стараят да отбягнат лукавите ти удари?!” Тогава Сатана отговори: „Да, но махни оградата, която си издигнал около тях. Йов не искаше да те похули в бедността си, но благослови християните от последното време със земни блага, повече отколкото Йов и тогава ще видиш какво ще стане. Направи ги богати като Йов. Построи им нови хубави къщи, дай им хубави коли, толкова пари и техника, колкото им трябват. Дай им вили, хубави лодки, околосветски пътешествия, прекрасни дрехи, избрани ястия, земеделски имоти и спестявания в банката. Виж тогава какво ще стане с тия Твои последни християни. Когато се преситят, обогатят и са заобиколени от всички блага, те ще забравят Бога и ще се грижат само за себе си!”

Виждам как автомобили, мотори, дрехи и всякакви материални блага стават по-голяма пречка за християните от наркотиците, секса или алкохола. Виждам как хиляди християни са привързани към тези неща и под власт на вещите. Те са така уловени от материализма, че са хладки и слепи, слаби и духовно бедни! Но с всичките си притежания те са нещастни и напълно недоволни!

В своето видение видях сатана да отстъпва, смеейки се весело: „Погледни всички тези алчни християни! Те винаги се стремят към нови дрехи. Виж как трупат планини от пари, постоянно купуват нови мебели, придобиват нови коли – две, три! Купуващи, садящи, продаващи, женещи се и развеждащи се! Това погуби Лотовото поколение. Това ще постигне и всички тях!

Погледни тези отлично платени, удобно живеещи, добре хранещи се християни, които стават мързеливи и равнодушни – лесна плячка за мен! Излей всичко това върху тях! Нека мнозина да се препънат в това! Това ще ми улесни работата!”

Бог, Който владее „всички животни в хилядите гори”, не иска нищо от богатствата на човека – нито дома му, нито колата му, нито дрехите му, нито бързата му лодка. Бог иска само първото място в сърцето на тези, които се наричат с Неговото име.

Врагове на Святия Дух.

Виждам много от християните от последното време, които някога са обичали Бога, и които погиват, защото ги е завладяла любовта към удоволствията. Хората, които обичат Бог не намират удоволствие в наркотиците, секса извън брака, алкохола, цигарите или неблагоразумието. Сатана знае, че много от тези удоволствия на плътта са оскърбителни и отвратителни за християните. Аз виждам хиляди вярващи, стоящи в театрите и подлагащи се на пагубното влияние, което те сами по-рано са осъждали. Те не извършват особени грехове, но са започнали да гледат спокойно на своето увлечение по непристойните филми, личните събирания, наздравиците и алкохола. Вярно е, че обичат Бог, но те обичат повече плътските удоволствия. Те не са грешници пред Бог, но са му станали чужди! Те са станали много колебливи, опитващи се да живеят свободен християнски живот, което и ги промени така рязко, така че те не разбират вече какви са.

Внезапното грабване на истинските вярващи от земята ще намери много от тях неподготвени. Тези „свободомислещи” християни ще бъдат обществено заети, без да имат нито час свободно време за лична молитва. Виждам греха на бъдещето във злоупотребата със свободното време за лична молитва.

Аз виждам, че една от главните грехове на последното време е неправилното използване на свободното време. Това няма нищо общо с отпуската или пътуванията по Европа или в Святата земя. Това не е времето за лов или риболов, или за езда, водни ски или моторна лодка. Това са само хубави и сами по себе си законни неща. Става дума за прахосаното време – за времето, с което всеки може да прави, каквото си иска; в което може да избира как да го употреби. Време, през което християните би трябвало да четат Божието Слово или да прекара насаме с Бог, общувайки със своя небесен Баща!

Виждам сатана отново да обвинява християните от последното време: „Виж, християните на последното време са роби на телевизията. Забележи, колко време прекарват в гледане на сериали, комедии, спорт, но не им стига време да прекарват време с Бога! Бог не е в ежедневния им план. Те ходят на риболов, на лов, пътуват, играят тенис, баскетбол. Ходят на театър и на дискотеки – навсякъде можеш да ги намериш, но време да се молят и да четат Божието Слово нямат. Нима това са християните на последното време, които би трябвало да живеят чрез вяра? Нима това са християните, чиято вяра ще победи света? Нима това са тези, които се приготвят за идващите дни на гонение и хаос? Нима тези безделници, тези християни са тези, които ще намразят всичко заради Твоето име?” Най-големият грях на последните дни няма да е снизходителното отношение към плътта и похотта, няма да е дори богохулството. Най-големия грях в нашето време ще бъде отказването от Неговия призив – да не откликнеш на Неговия призив в ден и век, когато Неговия зов ще звучи толкова силно.

Аз виждам, че последните християни, които са много близо до идването на Христа, много по-близо от първите християни отделят минимално време да пребъдват в Неговото благославящо присъствие!

Вестта за идването на Христос и за наближаващия съд се приема от много християни несериозно, поради същата причина, поради която не приеха вестта за идващия потоп по времето на Ной, защото бяха безкрайно „заети” със своите удоволствия, купуване и продаване, садене и градене, женене и влюбване.

Настъпление на клеветата.

Сега зная, че сатана е обявил война на всеки християнин  - истински служител на Исус Христос. Той е пуснал в ход всички средства, за да дискредитира и причини вреда на всяко Божие дете, решило да стои твърдо за истината. Тези служители и свещеници, които се отказват да мамят своите жени, които си отказват да поощряват „лекия морал”, ще станат мишена на най-злобните сплетни, разпространявани някога.

Сатана възнамерява да събере цяла „армия от клеветници”, за да мами, клевети и лъже против такива. Мисля, че Били Греъм и други служители на Евангелието скоро ще се срещнат с присмех, клевети и неправилно разбиране от пресата и „свободомислещата” публика. Всички добри подбуди на тези хора, ще бъдат поставени под въпрос и подозрение. Всички техни обяснения ще бъдат щателно проверявани.

Служителите, които са считали, че в този свят нямат врагове, изведнъж ще разберат с изумление, че някой говори против тях. Най-злобно ще бъдат оклеветени пастирите на църкви. Намеци, лъжи и клевети, които ще бъдат пълни с въздух и ще дойдат направо от ада.

Това ще бъде свръхестествено проявление на демонични сили. Те няма да пощадят нито един верен служител на Евангелието. Жените служители също бъдат подложени на атаки.

Легиони лъжливи духове ще бъдат пуснати на този свят с единствената цел да действат против християни с лъжи и клевети. И тази война на клеветата няма да е само срещу служителите на Евангелието, но и срещу всички, истински вярващи в Исус Христос, независимо от принадлежността си към деноминация.

Увеличаване на лъжеученията.

Хората ще предпочитат лъжливи учения и нови идеи, пред истините на Божието Слово. Те ще тичат след учители, които носят „нови учения и откровения”. Мъже и жени ще се обръщат повече към пророчества и човешки учения много повече, отколкото към истината. Те ще обръщат внимание на подмамващи духове и дяволски учения.

Ние живеем в навечерието на крайностите на основа на Евангелието, когато хората в търсене на това, което гали слуха им, ще последват служители, които ще им изглеждат като „ангели на светлината”, но в действителност проповядват и учат ерес. Тези нови учения ще използват широко името на Исус и ще се дегизират в дрехите на отричането, силната воля и аскетизма.

Много искрено вярващи християни ще бъдат обхванати от страх от победата от нечистите демони. Те ще се обръщат към учители, които повече ще говорят за силата на сатана, отколкото за силата на Бога. Тези, които ще продължат да наблягат на сатанинската власт над вярващия, ще се върнат към Стария Завет и оправданието чрез дела. В същото време, все повече искрени християни ще разпродават всичко и ще се обединяват във комуни – тип християнски общности, напомнящи на живота и законите на монасите, за да може чрез този път да се приближат към Бога.

Едно лъжливо Христово движение.

Ще има лъжливо движение „хора за Исус”, които ще поставят особено ударение върху изгонването на демони. Те ще претендират за изцелението на болните и вършене на чудеса. Ще хранят бедните, привличайки ги към себе си и ще проповядват велика любов. Но сред тях ще има лъжливи пророци, които никога не са предавали живота си изцяло на Христос. Те са тези, които ще проповядват любов в името на Бога, но ще остават в своето непокорство и в старите си грехове. Това са „вършещите беззакония”, които са оръжие на сатана, за да дискредитира истинското движение на Исус. Библията предсказва, че много от тези лъже-последователи на Исус ще застанат през престола на Бога и ще кажат: „Господи! Господи! Не в Твоето ли име пророкувахме, не в Твоето ли име бесове изгонихме, и не в Твоето ли име направихме много велики дела?” (Матей 7:22). Но Господ ще им каже: „Аз никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършите беззаконие.”

Предполагам, че това се отнася за тези лъже-последователи на Исус, които са ходили навсякъде, проповядвайки в Негово име, хранили са бедните и са обличали голите, и всичко това в името на Христовата любов, но не са живели живота на Исус, разпънат на кръста, умрял и възкръснал. Те с радост оставиха всичко и тръгнаха след Исус, но никога не са били на Голгота, където греховете им биха били умити в Неговата кръв.

Когато настъпи часът на гоненията, те ще се върнат към своя секс, наркотиците си и предишния си начин на живот. Само тези, които напълно са се отдали на Исус Христос и са били умити в Неговата кръв, ще устоят на гоненията.

Възраждане на истинското движение за Исус

Преживявайки гонения и познавайки признаците на времето, армия от истински последователи на Исус ще набере сила. Те ще образуват една нелегална църква, която ще проповядва идването Христово и края на този век! Те ще бъдат като трън в плътта на проституиращата църква, натоварвайки и тревожейки съвестта на хората със своята ревност и духовната си сила. Поклонниците на дявола ще обявят открита война на истинските последователи на Исус. Само тези, които живеят с истинска вяра ще могат да разпознаят „духовното нечестие” във висшите кръгове.

 

 

 

Места от Словото за изучаване

  1. „И змеят изпусна след жената из устата си вода като река, за да направи да я завлече реката. Но земята помогна на жената, защото земята отвори устата си та погълна реката, която змеят беше изпуснал из устата си.” Откровение 12:15-16
  2. Колесниците буйстват из улиците, Блъскат се една с друга по площадите; изгледът им е като факли, Тичат като светкавица. Той си припомня за юнаците си; но те се подплъзват в пътя си; тичат към стените му, и покривалото се приготвя. Речните порти се отварят и палата се разрушава. Наум 2:4-6
  3. „Има поколение, което е чисто пред своите си очи, обаче не е измито от нечистотата си.” Притчи 30:12
  4. „Но и тия се побъркаха от виното и се заблудиха от спиртното питие; свещеник и пророк се побъркаха от спиртно питие, обладаха се от вино, заблудиха се от спиртно питие, бъркат във видението, спъват се в съденето.” Исая 28:7
  5. „Защото всред земята, между племената, ще бъде подобно на плода паднал при отърсването на маслина, подобно на остатъка, когато се свърши гроздобер. Исая 24:13
  6. „Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудстване. И на челото й имаше написано това име: Тайна, великия Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.” Откровение 17:4-5
  7. „Бог надникна от небето над човешките чада, за да види, има ли някой разумен, който да търси Бога. Всеки един от тях се обърна настрани; всички заедно се развратиха; няма кой да прави добро, няма ни един.” Псалми 53:2-3
  8. „Но избави праведния Лот, комуто бе досадил развратния живот на нечестивите.” 2 Петрово 2:7
  9. „При все това, по същия начин и тия с бълнуванията си оскверняват плътта, презират властта и хулят славните същества.” Юда 1:8
  10. „Който върши неправда, нека върши и за напред неправда; и който е нечист, нека бъде и за напред нечист; и праведният нека върши и за напред правда, и светият нека бъде и за напред свет. Откровение 22:11

 източник:  http://g12tfm.eu

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1693442
Постинги: 3893
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031