Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2017 04:53 - ЗВЯРЪТ
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 237 Коментари: 0 Гласове:
0



 Дуйат Кинман (откъс от книгата)

БЕЛГИЙСКИЯТ ЗВЯР

“И поз­во­ли му се (на лъ­жеп­ро­ро­ка) да да­де ди­ша­не на зве­ро­вия об­раз, та­ка що­то зве­ро­ви­ят об­раз да про­ду­ма; съ­що и да нап­ра­ви да бъ­дат из­би­ти ония, ко­и­то не се пок­ла­нят на зве­ро­вия об­раз" (От­к­ро­ве­ние 13:15).
"П­ри­я­те­лят ми, кой­то е бан­ков ме­ни­джър в ед­на бан­ка в Юж­на Ка­ли­фор­ния, ми ка­за, че всич­ки ме­ни­джъ­ри на бан­ка­та би­ли офи­ци­ал­но уве­до­ме­ни, че пред­с­тои въ­веж­да­не­то на ико­но­ми­ка без па­ри в на­лич­ност... има един ме­га­ком­пю­тър в Бел­гия - на­ри­чат го ЗВЯ­РЪТ".
Д-р Ла­ри По­ланд, док­тор по фи­ло­со­фия
"Как да се под­гот­вим за наб­ли­жа­ва­що­то го­не­ни­е"

ГАРИ ГОСХОРН, ком­пю­тъ­рен ге­ний, дос­тиг­нал вър­ха в об­ласт­та на ком­пю­тъ­ри­за­ци­я­та и ро­бо­ти­за­ци­я­та, съз­да­тел на ком­па­ни­я­та "Ро­бо­тикс ин­тер­не­шъ­нъл", по­лу­ча­ва пред­ло­же­ние да ра­бо­ти за све­тов­на прог­ра­ма, на­ре­че­на Гло­бал­но Об­щес­т­во за Меж­ду­бан­ко­ва Фи­нан­со­ва Те­ле­ко­му­ни­ка­ция (ГОМФТ). Цел­та й е да свър­же всич­ки­те по­ли­цейс­ки от­де­ли и фи­нан­со­ви ор­га­ни­за­ции в све­та с Ев­ро­па и ... един Свръх­ком­пю­тър.
След­ва за­пис на раз­ка­за на Ла­ри Гос­х­рон. Тек­с­тът е снет от ау­дио ка­се­та.
"Ка­то мла­деж, каз­ва той, из­пад­нах в те­жък бунт. Гле­дах фил­ма "Дя­во­лът и Да­ни­ел Уеб­с­тър", къ­де­то Уеб­с­тър про­да­де ду­ша­та си на Са­та­на за бо­гат­с­т­во­то и власт­та на све­та. Ре­ших, че и аз ще нап­ра­вя та­ка.
Осъ­щес­т­вих кон­такт със Са­та­на, за да раз­ме­ня ду­ша­та си за бо­гат­с­т­во­то и власт­та на то­зи свят. Са­та­на от­во­ри мно­го вра­ти за мен, но кол­ко­то по­ве­че вра­ти към бо­гат­с­т­во и власт се от­ва­ря­ха пред мен, тол­ко­ва по­ве­че тряб­ва­ше да да­вам от ду­ша­та си.
Ка­то юно­ша бях свър­зан с вто­ра­та по зна­чи­мост фа­ми­лия на аме­ри­кан­с­ка­та ма­фия. Пре­ди още да на­вър­ша три­де­сет го­ди­ни бях пос­тиг­нал всич­ко за ко­е­то меч­тах. Пред­се­да­те­лят на Аме­ри­кан­с­ка­та бан­ка бе­ше в моя борд (бор­да на Ро­бо­тикс Ин­тер­не­шъ­нъл). Хо­дех на при­е­ми, по­се­ща­ва­ни от най-бо­га­ти­те и вли­я­тел­ни хо­ра на зе­мя­та. Го­ре-до­лу по то­ва вре­ме на­у­чих, че май­ка ми е ста­на­ла хрис­ти­ян­ка и се мо­ли за мен.
Ед­на нощ гле­дах фил­ма "2001: Ед­на оди­сея в кос­мо­са". Ви­дях без­к­рай­ност­та на звез­ди­те. Съ­ща­та ве­чер се приб­рах вкъ­щи и оти­дох в пред­ния двор. По­чув­с­т­вах си­ла­та на Свя­тия Бо­жий Дух. Бог ми по­ка­за най-ви­со­ки­те вър­хо­ве на власт и ми ка­за: "Как­во би нап­ра­вил, ако по­ко­риш и най-ви­со­ки­ят връх на власт на зе­мя­та?"
По­мис­лих си, че то­ва ще си ос­та­не в жи­во­та, за­що­то ня­ма да мо­га да го взе­ма в без­с­мър­ти­е­то си. Вне­зап­но, ка­то че ли ня­кой из­дър­па кар­то­не­на­та къ­ща под мен и всич­ко се сру­ти. Це­ли­ят ми жи­вот за­поч­на да се сгро­мо­ляс­ва и раз­па­да око­ло мен. При­ма­ля ми.
Имах си та­ка на­ре­че­на­та "моя по­мий­на яма" и всич­ки де­мо­нич­ни дейс­т­вия за мо­я­та власт бя­ха там. Ви­на­ги съм дър­жал пох­лу­па­ка от­го­ре. Не мо­жех да го мах­на. Бях от­дал тол­ко­ва мно­го от ду­ша­та си за нея.
Она­зи нощ, пох­лу­па­кът на яма­та се мах­на и аз тряб­ва­ше да пог­лед­на вът­ре и да ви­дя де­мо­низ­ма на дейс­т­ви­я­та си. Из­ви­ках към Бо­га: "С­па­си ме". И ко­га­то из­ви­ках, от­во­рих сър­це­то си и за око­ло два­де­сет се­кун­ди мис­лех, по-ско­ро ще се са­мов­з­ри­вя с ръч­на гра­на­та, от­кол­ко­то да нап­ра­вя то­ва, ко­е­то се ка­нех да нап­ра­вя. Са­мов­з­ри­вя­ва­не­то ще­ше да ми е по-лес­но - тол­ко­ва за­ко­ра­вя­ло бе­ше сър­це­то ми, та­ка сил­но кон­т­ро­ли­ра­но от Са­та­на.
В те­зи два­де­сет се­кун­ди ед­на мъл­ния ме уда­ри пра­во в цен­тъ­ра на сър­це­то и го раз­би ка­то дър­во, уда­ре­но от гръм. Миг­но­ве­но раз­б­рах, че съм ро­ден на­но­во. Ся­каш в жи­во­та ми, кой­то оти­ва­ше към веч­ност­та за­ра­бо­ти но­во P-O (тех­ни­чес­ко прис­по­соб­ле­ние в ком­пю­тър­на­та на­у­ка).
Усе­тих как те­жест­та на по­мий­на­та яма се вдиг­на от мен и по­чув­с­т­вах лю­бов­та на Бог в сър­це­то си. Ни­ко­га до он­зи мо­мент не бях пре­жи­вя­вал та­ка­ва лю­бов. В след­ва­щи­те че­ти­ри ме­се­ца Бог ми бе­ше во­дач. Той ме уче­ше и от­го­ва­ря­ше на все­ки мой въп­рос. Той ме за­ве­де в ед­на цър­к­ва, къ­де­то пас­то­ра има­ше лю­бов­та на Исус в сър­це­то си. След три ме­се­ца про­дъл­жих нап­ред и бях кръс­тен във во­да.
През 1973 г., склю­чих­ме до­го­вор със Све­тов­на­та бан­ко­ва ор­га­ни­за­ция по про­ек­та за из­г­раж­да­не на свръх­ком­пю­тъ­ра на Ев­ро­па, из­вес­тен ка­то ГОМФТ (Гло­бал­но Об­щес­т­во за Меж­ду­бан­ко­ва Фи­нан­со­ва Те­ле­ко­му­ни­ка­ция). За­поч­нах­ме да из­г­раж­да­ме сис­те­ма­та за­ед­но с "Бъ­ро­ус".
Един ден в офи­са ми дой­до­ха два­ма хрис­ти­я­ни и ми ка­за­ха: "З­на­е­те ли как­во пра­ви­те? Из­г­раж­да­те сис­те­ма, ко­я­то ще се про­чуе ка­то "Бе­ле­га на звя­ра". Ни­ма ще стро­и­те та­зи сис­те­ма на Са­та­на, с ко­я­то той ще кон­т­ро­ли­ра всич­ки хо­ра на зе­мя­та пос­ред­с­т­вом чис­ло­то 666 и бе­ле­га на звя­ра?"
От­вър­нах: "Не зна­ех, че пра­вя то­ва."
Те си тръг­на­ха и аз из­ля­зох от сгра­да­та, къ­де­то ра­бо­тех­ме по сис­те­ма­та и за­поч­нах да се мо­ля: "Гос­по­ди, ако не е пра­вил­но, ка­жи ми. Не ис­кам да ра­бо­тя за Са­та­на."
Бог ми от­го­во­ри с един отек­ващ звук и дъл­бо­ко в сър­це­то си чух от­го­во­ра:. "То­ва са Мо­и­те про­ро­чес­т­ва в Биб­ли­я­та и Аз мо­га да ги из­пъл­ня. Са­та­на не ис­ка те да се осъ­щес­т­вят, тъй ка­то знае, че ко­га­то про­ро­чес­т­ва­та се из­пъл­нят не му ос­та­ва мно­го вре­ме. Ако ти не ис­каш да пра­виш то­ва, ка­мъ­ни­те ще го нап­ра­вят, за да се из­пъл­нят про­ро­чес­т­ва­та."
Аз ка­зах: "Гос­по­ди, не раз­би­рам то­зи бе­лег на звя­ра."
Бог ми го­во­ри от­но­во и ка­за: "К­ни­га­та "От­к­ро­ве­ни­е" е на­уч­на кни­га. Йо­ан не я раз­б­ра и ня­ма­ше ду­ми да опи­ше съ­би­ти­я­та на пос­лед­ни­те дни. Про­ро­чес­т­во­то мо­же да бъ­де раз­б­ра­но един­с­т­ве­но с по­мощ­та на съв­ре­мен­ни­те зна­ния и на­уч­ни тех­но­ло­гии. Аз ще ти я раз­к­рия, ако Ме тър­сиш."
То­га­ва Бог за­поч­на да ми го­во­ри от От­к­ро­ве­ние 13-та гла­ва за сис­те­ма­та с бе­ле­га на звя­ра, ко­я­то всъщ­ност е сис­те­ма за елек­т­ро­нен пре­вод на па­рич­ни сред­с­т­ва.
През 1977 г. за­вър­ших­ме ра­бо­та­та си по сис­те­ма­та в Люк­сем­бург и я пус­нах­ме в дейс­т­вие в при­със­т­ви­е­то на кра­ля на Бел­гия, не­го­вия син и ви­со­чай­ши осо­би от це­лия свят. Те раз­по­ла­га­ха със злат­ния бу­тон, кой­то свър­з­ва­ше всич­ко за­ед­но. По­ка­них­ме Чък Смит от цър­к­ва­та в Кос­та Ме­са, Ка­ли­фор­ния (Ка­пе­ла­та Кал­въ­ри) да дой­де с фо­то­а­па­рат и ис­ках­ме да сни­ма­ме ця­ла­та сис­те­ма, на­ре­че­на Звя­рът.
Влас­ти­те ка­за­ха, че не мо­жем да нап­ра­вим то­ва. Зна­е­те ли по ка­къв на­чин Бог го уре­ди и нап­ра­ви въз­мож­но? Един ден всич­ки се на­пи­ха и ни по­ка­ни­ха във вът­реш­ност­та на свръх­ком­пю­тъ­ра на Ев­ро­па, на­ре­чен "З­вя­рът на Бел­ги­я" три ета­жа на­до­лу и Чък Смит нап­ра­ви сним­ки на ця­ла­та ком­пю­тър­на сис­те­ма.
То­га­ва Гос­под ме взе от све­та в но­вия ком­пю­тъ­рен свят на из­кус­т­вен ин­те­лект и три­из­мер­ни гра­фи­ки и ро­бо­ти­за­ция.
Не­ка спрем за мо­мент тук и раз­г­ле­да­ме по-вни­ма­тел­но ня­кои не­ща от Бо­жи­я­та "на­уч­на кни­га."
"И (т. е. лъ­жеп­ро­ро­ка) ма­ме­ше жи­ве­е­щи­те на зе­мя­та чрез зна­ме­ни­я­та, ко­и­то му бе­ше поз­во­ле­но да из­вър­ши пред звя­ра, ка­то каз­ва­ше на жи­ве­е­щи­те на зе­мя­та да нап­ра­вят об­раз на звя­ра, кой­то бе­ше ра­нен от са­бя­та и оз­д­ра­вя. И поз­во­ли му се да да­де ди­ша­не на зве­ро­вия об­раз, та­ка що­то зве­ро­ви­ят об­раз да про­ду­ма: съ­що и да нап­ра­ви да бъ­дат из­би­ти ония, ко­и­то не се пок­ла­нят на зве­ро­вия об­раз" (Откр. 13:14-15).
Свя­ти­ят Дух из­пол­з­ва гръц­ка­та ду­ма за "об­раз" че­ти­ри пъ­ти в те­зи два сти­ха. Ней­на­та тран­с­ли­те­ра­ци­я­ е "ей­кон". Съв­ре­мен­на­та ду­ма за ком­пю­тър­но въз­п­ро­из­ве­ден об­раз на чо­век е "и­ко­на" (ай­кон). "И­ко­ни­те" са доб­ре поз­на­ти при всич­ки ком­пют­ри от Епъл до Ма­кин­тош. Тък­мо та­къв об­раз ще бъ­де съз­да­ден от лъ­жеп­ро­ро­ка през пос­лед­ни­те дни. Той ще му да­де жи­вот. Гръц­ки­ят текст из­пол­з­ва ду­ма­та "neuma" за "жи­вот". То­ва е най-стран­на­та ду­ма за "жи­вот" в це­лия Нов За­вет. "Neuma" не е "без­с­мър­тен жи­вот", ни­то "ве­чен жи­вот". То­ва е ква­зи фор­ма на жи­вот (то­ва, ко­е­то при­вид­но из­г­леж­да "жи­вот") - приз­рач­на фор­ма на жи­вот. Бог е за­па­зил без­с­мър­т­ния жи­вот и веч­ния жи­вот за се­бе си. А то­ва е приз­рач­на фор­ма на жи­вот, по­доб­на на из­кус­т­ве­ния жи­вот.
Ла­ри Гос­хорн про­дъл­жа­ва:
"В но­ви­те "с­март" прог­ра­ми гра­фи­ки­те ще са три­из­мер­ни. Как­во оз­на­ча­ва то­ва? Те­зи прог­ра­ми ще мо­гат да пре­не­сат през ва­ши­ят те­ле­ви­зор с по­мощ­та на гра­фи­ки и хо­лог­ра­ми оп­ре­де­лен об­раз (ико­на) и да от­ра­зят пред те­ле­ви­зо­ра ви чрез пре­чуп­ва­не на свет­лин­ни лъ­чи чо­век в ес­тес­т­ве­на го­ле­ми­на. Вие ня­ма да мо­же­те да ка­же­те да­ли то­зи чо­век е ре­а­лен или не, до­ка­то не пос­та­ви­те ръ­ка­та си в свет­лин­ния лъч. "Об­раз на звя­ра"... Той ще има приз­рач­на фор­ма на жи­вот. Тех­но­ло­ги­я­та мо­же да при­е­ме фор­ма­та на дух.
В Даниил 12, Биб­ли­я­та каз­ва, че в пос­лед­ни­те дни зна­ни­е­то ще се уве­ли­чи. Днес ние раз­по­ла­га­ме с тех­ни­ка, ос­но­ва­на на зна­ния. Но­ви­те сис­те­ми ще пред­с­тав­ля­ват ба­зи зна­ние. Вие ще мо­же­те да им го­во­ри­те и да им за­да­ва­те въп­ро­си, да съх­ра­ня­ва­те в тях зна­ни­е­то на спе­ци­а­лис­ти­те. През то­ва де­се­ти­ле­тие вие ве­че ще ку­пу­ва­те зна­ние. То ще бъ­де про­дукт. То­зи про­цес ще про­дъл­жа­ва ла­ви­но­об­раз­но. Зна­ни­е­то се­га се уд­во­я­ва на все­ки три го­ди­ни.
Бя­ха не­об­хо­ди­ми хи­ля­да го­ди­ни, за да се уд­вои зна­ни­е­то вед­нъж, два­де­сет го­ди­ни за да се уд­вои два пъ­ти и де­сет го­ди­ни за да се уд­вои три пъ­ти. Се­га ця­ло­то све­тов­но зна­ние се уд­во­я­ва на вся­ка тре­та го­ди­на. Ня­ма как при по­доб­ни тем­по­ве чо­ве­чес­т­во­то да не изос­та­ва. За­то­ва се из­г­раж­дат сис­те­ми за ба­за зна­ние. Вие мо­же­те да ку­пи­те про­дук­та за до­маш­ния си ком­пю­тър и ра­но или къс­но да се вклю­чи­те в та­зи сис­те­ма от об­ра­зи ка­то ко­му­ни­ки­ра­те с то­ва зна­ние. То­ва ще бъ­дат съ­що и ин­те­рак­тив­ни сис­те­ми."
В тре­та гла­ва на Яков ни се каз­ва, че има два ви­да мъд­рост. Има мъд­рост "от­го­ре", ко­я­то е мъд­рост­та от Бо­га. И има съ­що мъд­рост, ко­я­то е от­до­лу. Та­ка­ва мъд­рост е де­мо­нич­на. Све­тът ще ку­пу­ва де­мо­нич­но зна­ние и ще си вза­и­мо­дейс­т­ва с не­го във ви­со­ко­тех­но­ло­гич­ния свят на на­у­ка­та.
Ла­ри Гос­хорн про­дъл­жа­ва:
"П­рез яну­а­ри в The Wall Street Journal се по­я­ви ед­на ста­тия. Тя пред­с­та­вя из­ли­за­не­то на пър­вия по­до­бен про­дукт на па­за­ра. Той се на­ри­ча "из­кус­т­ве­на дейс­т­ви­тел­ност". Сла­га­те си ръ­ка­ви­ци и очи­ла и вли­за­те в про­цес на вза­и­мо­дейс­т­вие със сис­те­ма­та. Ста­ва­те част от нея. Ти­мъ­ти Оли­ъ­ри каз­ва: "То­ва над­х­вър­ля вся­ко ЛСД пъ­те­шес­т­вие, ко­е­то мо­же­те да си пред­с­та­ви­те. Сред въп­рос­ни­те про­дук­ти има ед­на пор­но сис­те­ма, къ­де­то по­хот­та е тол­ко­ва го­ля­ма, че хо­ра­та мо­гат да вза­и­мо­дейс­т­ват с те­зи об­ра­зи в ед­на по­хот­ли­ва дей­ност."
Па­вел пи­ше, че оне­зи, ко­и­то се пок­ла­нят на идо­ли, се пок­ла­нят на де­мо­ни. Бог раз­к­ри­ва в кни­га­та "От­к­ро­ве­ни­е" то­ва, ко­е­то мъ­же­те и же­ни­те ще пра­вят в пос­лед­ни­те дни и се­га ние го раз­би­ра­ме та­ка, как­то пре­ди не е би­ло въз­мож­но да се раз­бе­ре.
"И ос­та­на­ли­те чо­ве­ци, ко­и­то не бя­ха из­би­ти от тия яз­ви, не се по­ка­я­ха от де­ла­та на ръ­це­те си, та да се не кла­нят ве­че на бе­со­ве­те и на злат­ни­те, сре­бър­ни­те, мед­ни­те, ка­мен­ни­те и дър­ве­ни­те идо­ли, ко­и­то не мо­гат ни­то да виж­дат, ни­то да чу­ват, ни­то да хо­дят; съ­що не се по­ка­я­ха ни­то от убийс­т­ва­та си, ни­то от ча­ро­де­я­ни­я­та си, ни­то от блуд­с­т­ва­та си, ни­то от краж­би­те си" (Откр. 9:20-21).
Ду­ма­та "ча­ро­дейс­т­ва" е гръц­ка­та ду­ма "фар­ма­ке­йя", от ко­я­то ние взи­ма­ме на­ша­та ду­ма за "ле­кар­с­т­ва". Се­га зна­ем, че чрез упот­ре­ба­та на нар­ко­ти­ци и ЛСД хо­ра­та мо­гат да "о­ти­дат на пъ­те­шес­т­ви­е" и в дейс­т­ви­тел­ност да бъ­дат в кон­такт с де­мо­нич­ни съ­щес­т­ва. Ви­со­ко­тех­но­ло­гич­на­та на­у­ка ни по­каз­ва, че - как­то е раз­к­рил Бог на Ла­ри Гос­хорн - кни­га­та "От­к­ро­ве­ни­е" е Бо­жи­я­та "на­уч­на кни­га" на всич­ки ве­ко­ве.
Ла­ри Гос­хорн про­дъл­жа­ва:
"В­сич­ки те [све­тов­ни­те ръ­ко­во­ди­те­ли, ко­и­то тлас­кат све­та към Са­та­ни­зъм] ще при­да­дат на пох­ва­ти­те на Са­та­на но­ва фор­ма, ко­я­то ще заб­лу­ди ця­ло­то чо­ве­чес­т­во. И все пак тези све­тов­ни ръ­ко­во­ди­те­ли не осъз­на­ват, че още от ос­но­ва­ва­не­то на све­та Бог знае пла­но­ве­те им. Заб­лу­де­ни­те им умо­ве са ро­ди­ли ин­т­ри­ги, ко­и­то Бог ще из­пол­з­ва в края на вре­ме­то за спа­се­ни­е­то на ми­ли­о­ни ду­ши."
* * *
Послеслов от редактора: Преди известно време по българската телевизия имаше коментар в едно предаване относно поставянето на чипа на дясната ръка или на челото. България има желание да направи това първа в Европа (Откровение 13:16-17).
"До края на то­зи век (2000 г. сл. Хр.) ще бъ­де ус­та­но­ве­но пър­во­то в ис­то­ри­я­та на чо­ве­чес­т­во­то све­тов­но пра­ви­тел­с­т­во. Един­но­то све­тов­но уп­рав­ле­ние е не­из­беж­но."
Па­па Йо­ан Па­вел II (От кни­га­та "К­лю­чо­ве­те на та­зи кръв", Ма­ла­хи Мар­тин)
Ние вече сме свидетели на единна световна религия, световна икономика и световно правителство. При интервюто преди няколко години на Кеворк Кеворкян с Михаил Горбачов последният каза, че вече ние имаме световно правителство и се търси човекът, който да го оглави.
Резултатът от управлението на сатанинската троица е смърт, войни, разрушения, глад, епидемии...

Следва продължение   http://www.hristiqni.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=12891



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1694194
Постинги: 3893
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031