Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2013 23:30 - Божествено Откровение за Ада - част 7-ма
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове:
0



 ТЪРБУХЪТ НА АДА

 

Следващата нощ Исус и аз отново отидохме в ада. Намирахме се всред голяма открита площ. Около нас се извършваха само зли неща. Не далеч от местото, където стояхме, забелязах една особена активност на демонични духове, които бързаха да влизат и излизат от този район. Сцената беше сякаш от филм на ужасите. До където можех да видя, имаше души в мъки и дяволът и ангелите му си вършеха своята работа. Полумрака беше пронизан от писъците на агония и отчаяние.

Исус каза: “Чадо, Сатана е двоен измамник. Той мами хората на земята, а после мъчи душите им в ада. Много от демоничните сили действат тук, а други са горе на земята, за да нараняват, огорчават и измамват. Ще ти покажа неща, които не си виждала в такива детайли. Някои от нещата, които виждаш, се случват сега, докато други ще станат в бъдещето.”

Отново погледнах напред. Повърхността беше светлокафява на цвят, безжизнена, без каквато и да била растителност. Всичко беше мъртво или умиращо. Някои места бяха студени и влажни, докато други бяха горещи и сухи. Носеше се миризма на гнилота от горящата и разлагаща се плът, смесена с мириса на мърша, изгнил боклук и помия.

“Сатана използва много капани и примки, за да измами Божиите хора - каза Исус. - По време на пътуването ни из ада, ще ти покажа много от лукавите и коварни хитрости на дявола.”

Изминахме само няколко метра, когато съгледах пред нас тъмен обект. Стори ми се, че се движи на горе и на долу, като се свиваше и се разпущаше. При всяко движение изхвърляше навън ужасно зловоние, което изпълваше атмосферата на ада.

Ще се опитам да обясня колкото може по-добре това, което видях. Този голям черен обект продължаваше да се свива и разпуща и да изхвърля, отвратителна миризма. Забелязах нещо като рогове, тъмни на цвят, излизащи от него и отиващи към земята. Проумях, че това беше голямо черно сърце и че имаше много входове до него. Едно лошо предчувствие дойде върху мен.

Исус знаеше моите мисли и каза: “Не се страхувай. Това е сърцето на ада. По-късно ние ще преминем през него, но сега трябва да отидем до блока от клетки на ада.”

Клетките бяха в кръг, високи 17 мили и се намираха в търбуха на ада. Погледнах и видях голям кафяв ров между клетките и дъното на ада. Ровът беше около 2 метра дълбок. Имаше издатина, която преминаваше като пътека около клетките и също така беше удобно място, откъдето можеше да се наблюдава центъра на ада.

Исус каза: “Тези неща са верни и истинни. Смъртта и ада един ден ще бъдат хвърлени в огненото езеро. Но сега, това место принадлежи на ада. Клетките са изпълнени с нечестиви души, които са измъчвани тук. Аз дадох живота Си за тях, за да не идват на това ужасно место.”

Виждах, че тези места са реалност, но милостта на Моя Отец също е реална. Ако желаеш, Той ще ти прости. Извикай към Небесния Отец в името на Исус.

 

КЛЕТКИТЕ В АДА

 

Исус и аз стояхме на издатината на първата редица от клетки. Издатината беше широка около 4 фута (1,2 м).

Погледнах на горе и всичко изглеждаше като гигантска яма. От страни на пътеката имаше клетки, които бяха вкопани в земята, като затворнически клетки.

Исус рече: “Този блок се състои от клетки и започва от дъното на ада. В тези клетки има много души, които са се занимавали с магьосничество или окултизъм. Някои от тях са чародеи, медиуми, продавачи на наркотици, идолопоклонници и зли хора. Това са души, които са работили най-много срещу Бога. Много от тях са тук от стотици години. Те не са се покаяли, но са мамели хората и са ги отдалечили от Бог. Тези души са извършили голямо нечестие срещу Господ и Неговия народ. Злото и греха са били тяхното ежедневие.”

Вървях, следвайки Господ по пътеката. Погледнах надолу към центъра на ада и видях голяма активност там. При мъждивата светлина можех да съзря движението на много форми.

Мислех си, че мъките тук не са толкова ужасни, в сравнение с тези от ямите. Но навсякъде около нас чувах крясъци, стонове и писъци на проклетии в клетките. Голяма скръб изпълваше сърцето ми.

Исус рече: “Чадо Мое, до сега не допуснах да чуеш тези викове. Но сега искам да ти покажа, как Сатана идва да открадне, убие и разруши. Тук в ада има различни мъки за различните души. Сатана управлява тези мъчения до деня на съда, когато смъртта и ада ще бъдат хвърлени в огненото езеро.”

Докато вървяхме по издатината, виковете ставаха все по-силни. Спряхме пред третата клетка. Една ярка светлина навлезе вътре в клетката. В нея видях стара жена, която седеше на люлеещ се стол и плачеше. Не знаех защо, но бях шокирана от това да открия, че тази жена беше една реална личност с тяло.

Клетката беше напълно пуста, с изключение на люлеещия се стол. Стените на клетката бяха от светла глина и имаше мръсотия навсякъде по пода. Предната врата затваряше цялото лице на клетката. Беше направена от черен метал с резета заключени на нея. Исус и аз имахме поглед върху цялата клетка.

Цветът на плътта на старата жена беше пепеляв със сив оттенък. Тя се люлееше напред и назад. Както се движеше, сълзите й падаха долу. Знаех, че нейният агонизиращ изглед свидетелства за голяма болка. Тя страдаше от невидимо мъчение. Зачудих се в какво е виновна, че е затворена тук.

Изведнъж, точно пред моите очи, жената започна да променя формата си - в начало на стар мъж, тогава на млада жена, след това на средна по възраст жена и накрая отново в стара жена, както бях я забелязала. Бях шокирана, докато гледах как тя се променяше от една в друга форма.

Когато видя Исус, извика: “Господи, имай милост към мен. Изведи ме от това място на мъки.” Тя се наведе на стола си и се протегна към Исус. Но не можа да Го докосне. Промяната продължи да се извършва. Дори дрехите й се променяха - беше облечена ту като остарял мъж, ту като жена на средна възраст, ту като младо момиче, докато накрая се превръщаше отново в старица.

Попитах Исус: “Защо, Господи?”

Тя отново извика: “О, Господи, изведи ме от тук, преди те да се върнат.” Сега тя стоеше пред клетката вкопчвайки своите малки юмруци в резетата. Тя рече: “Зная, че Твоята любов е истинна. Зная, че любовта Ти е реална. Моля Те, изведи ме от тук!”

Нещо започна да раздира плътта й и жената изкрещя в ужас.

“Тя не е това, което показва, че е” - каза Господ.

Жената застана с гръб на стола и започна да се тресе. Но сега само един скелет стоеше на люлеещия се стол - скелет с мръсна мъгла вътре. Само преди минути, където имаше облечено тяло, сега имаше само черни и изгорели кости и едни празнини вместо очи. Душата на жената стенеше и викаше към Исус в покаяние. Но виковете й бяха твърде закъснели.

“На земята - каза Исус - тази жена беше вещица и практикуваше поклонение на Сатана. Не само практикуваше магии, но тя учеше и други да правят магии. Когато беше дете, родителите й правеха черни магии. Те възлюбиха тъмнината повече от светлината.”

“Много пъти - каза Господ - Аз я призовавах да се покае. Тя Ми се подиграваше и казваше: “Аз се удоволствам да служа на Сатана. Ще продължавам да му служа.” Тази жена отхвърли истината и не се покая от злото. Тя отдалечи много хора от Бога. Днес, някои от тях са в ада заедно с нея. Ако се беше покаяла, щях да я спася, също и семейството й, но тя не ме послуша. Сатана измами тази жена да повярва, че тя ще приеме свое собствено царство, като награда, че му служи. Той й каза, че никога няма да умре, но ще има вечен живот с него. Тя умря хвалейки Сатана и когато дойде тук го помоли за царството си. Сатана, баща на лъжата, се изсмя в лицето й и каза: “Мислиш ли, че ще разделя царството си с теб? Това е моето царство.” И той я заключи в тази клетка и я мъчи ден и нощ.

На земята тази жена обучаваше много вещици, за да извършват нейните магии. Един от нейните магически трикове беше да се превръща от млада жена, в жена на средна възраст, в старица, дори в старец. В онези дни беше забавно да правиш промяна на тялото си и да плашиш по-малките магьосници със своите магии. Но сега страда от мъките на ада и плътта й се раздира с всяка промяна. Тя не може да контролира това и продължава да се променя от една форма в друга, но истинската й форма е мъгливата й душа в нейния скелет. Сатана я използваше за злите си цели, а сега се подиграва и се надсмива. Често тя е довличана обратно пред Сатана, за да бъде мъчена за негово удоволствие.

Аз я призовавах много пъти и бих я спасил. Но тя не Ме искаше. Сега се моли за прощение, но е твърде късно. Тя е изгубена завинаги, без никаква надежда.”

Погледнах тази жена изгубена за цяла вечност, страдаща в болки и си мислех, че е била зла жена, но моето сърце беше изпълнено от състрадание. “Господи, колко е ужасно!” - казах през сълзи.

И тогава, малко след като Исус и аз бяхме при нея, един мръсен кафяв демон със счупени крила и с размери и форма на голяма мечка, дойде пред нейната клетка и я отвори с ключ. Жената беше твърде много изплашена. Тя крещеше в ужас, след като демона започна да я атакува и да я издърпва навън от клетката.

Исус рече: “Този демон я мъчи често.” Аз наблюдавах как тя беше извлечена навън от клетката.

“Мили Господи - се помолих - нищо ли не може да се направи?” Чувствах голямо състрадание към тази жена.

“Твърде късно е!” - отговори Исус. - Твърде късно е!”

 

Приятелю, ако ти живееш в грях, моля те, покай се. Ако си новороден, но си обърнал гръб на Бога, покай се и се обърни към Него сега. Събуди се преди да е станало твърде късно и ти ще прекараш завинаги с Господ в небето!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1693245
Постинги: 3893
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031