Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2013 20:58 - Божествено Откровение за Ада - част 6-та
Автор: rozasaronova888 Категория: Други   
Прочетен: 1174 Коментари: 0 Гласове:
0



 ДЕЙНОСТТА НА АДА

 

Исус и аз излязохме от тунела на страха и застанахме на един мръсен хълм, откъдето можехме да видим търбуха на ада и мощната демонична дейност, която кипеше там.

Исус рече: “Виждаш, че ужасите не са някаква измислица, а истинска реалност. Кажи на своите читатели, че демоничната сила съществува. Също така им кажи, че Сатана е реален, както и самите началства и власти, лукавите духове в поднебесната и управителите на тъмнотата на този век. Но те не трябва да се отчайват, защото, ако людете Ми, които се наричат с Моето име, смирят себе си, та се помолят, и потърсят лицето Ми, и се върнат от всичките си нечестиви пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха им и ще изцеля земята им и техните тела. Толкова, колкото адът е действителен, също толкова е действително и небето.”

Скъпи читателю, Бог иска да знаеш за ада и Той желае да те предпази от това отвратително място. Имаш начин да го избегнеш. Този начин е Исус Христос, Спасителят на твоята душа. Запомни, че само тези, чиито имена са записани в Книгата на живота, ще бъдат спасени.

Ние стигнахме до търбуха на ада.

Запомних думите на Господ, когато ми каза: “Може да изглежда, като че ли съм те изоставил, но не е така. Запомни, че Аз имам всичката власт на небето и на земята. Понякога злите духове и изгубените души няма да ни виждат, но понякога ще знаят, че сме тук. Не се страхувай. Каквото виждаш е реално. Тези неща се случват точно сега и ще продължават да се случват, докато смъртта и ада бъдат хвърлени в огненото езеро.”

Читателю, сигурен ли си, че името ти е записано в Книгата на живота?

Пред нас можехме да чуем гласове и викове на души в мъки. Качихме се върху малък хълм и погледнахме отгоре. Светлина изпълни този район, така че можехме ясно да виждаме. Крясъци, каквито никога не си допускал, че са възможни, изпълваха въздуха. Те бяха крясъците на мъж.

“Чуй Ме - рече Исус. - Това, което виждаш и чуваш е действителност. Обърнете внимание служители на Евангелието: това са вярно и истинно казани неща. Събудете се, благовестители, проповедници и учители на Моето Слово, всички вие, които сте призовани да проповядвате Евангелието на Господ Исус Христос. Ако съгрешавате, покайте се или и вие ще бъдете също наказани.”

Вървяхме нагоре. Видях малки тъмно облечени фигури, маршируващи около обект приличащ на кутия. Като приближих по-близко, видях, че тази кутия представляваше ковчег, а фигурите бяха демони. Това беше истински ковчег с 12 демона маршируващи около него. Те се смееха и пееха. Всеки един от тях имаше остро копие в ръката си, което държеше пъхнато в ковчега през малък отвор.

Във въздуха витаеше чувство на голям страх и аз треперех от гледката, която се разкриваше пред мен.

Исус знаеше мислите ми, затова ми каза: “Има много души на мъки тук и съществуват различни начини на мъчения за тях. Има по-голямо наказание за тези, които веднъж са проповядвали Евангелието и са се върнали обратно към греха, или за тези, които не са били послушни на призива на Бога за техния живот.”

Чух толкова отчаян вик, че той изпълни сърцето ми с ужас. “Няма надежда, няма надежда!” Безнадеждният вик дойде от ковчега. Беше един безкраен вой на скърбене.

О-о, колко е ужасно - казах аз.

“Ела - рече Исус - нека да отидем по-близко”. И така, Той приближи до ковчега и погледна вътре. Направих същото. Разбирах, че злите духове не можеха да ни видят.

Вътре в ковчега имаше мръсносива мъгла. Виждах как демоните пъхат копията си в душата на мъжа.

Никога няма да забравя страданието й. Извиках към Исус: “Господи, нека да излезем и да се махнем от това място.” Мъката на тази душа беше толкова ужасна гледка. Само да можеше да бъде спасена! Издигнах ръцете си към Исус и Го помолих да позволи на човека да излезе от ковчега.

Исус ми рече: “Чадо Мое, имай мир.”

Докато говорехме, мъжът ни видя. Той каза: “Господи, Господи, изведи ме от тук. Имай милост. Погледнах долу и видях кървава каша. Вътре в душата имаше човешко сърце и кръв бликаше от него. Копията буквално пронизваха сърцето му.

“Аз ще Ти служа, Господи. Моля, пусни ме вън”. Знаех, че този човек чувстваше всяко копие, което пронизваше сърцето му.

“Той е мъчен ден и нощ - каза Господ. - Беше поставен тук от Сатана, и той е, който го мъчи.”

Мъжът извика: “Господи, аз ще проповядвам истинското Евангелие. Ще говоря за грях и за ад. Моля Те, помогни ми да изляза от тук.”

Исус каза: “Този мъж беше проповедник на Божието Слово. Имаше време, когато Ми служеше с цялото си сърце и доведе много хора до спасение. Някои от вярващите все още Ми служат днес. Похотта на плътта и измамата на богатството го заблуди. Той позволи на Сатана да го ръководи. Имаше голяма църква, модерна кола и големи доходи. Но този проповедник започна да краде от даренията. Започна да поучава лъжи. Обикновено говореше полулъжи и полуистини. Не Ми позволи да го коригирам. Изпращах пратениците Си до него, за да му кажат да се покае и да проповядва истината, но той обикна удоволствията на този свят повече от живота за Бога. Преди да умре, каза, че кръщението в Святия Дух е една лъжа и тези, които претендират да имат Святия Дух са лицемери. Този проповедник казваше, че ти може да бъдеш пияница и да отидеш на небето без покаяние. Той проповядваше, че Бог не би изпратил някой в ада. Той е твърде добър да направи това. Този мъж стана причина много добри хора да отпаднат от благодатта на Господ. Започна да твърди, че не се нуждае от Мен, защото се чувства като бог. Дори отиде твърде далеч, като започна да провежда семинари и да проповядва тази фалшива доктрина. Той потъпка Моето Свято Слово под своите крака. Въпреки всичко, продължих да го обичам.”

“Чадо Мое, по-добре никога да не ме беше познавал, отколкото да Ме познаваш и да се върнеш назад от служението към Мен” - рече Господ.

Ако само беше Те послушал, Господи! - аз виках. - Ако беше се погрижил за душата си и за душите на другите!

“Той не Ме послуша и когато го призовавах, не Ме чу. Обикна лесния живот. Призовавах го да се покае, но той не се върна обратно при Мен. Един ден беше убит и веднага се намери тук в ада. Сега Сатана го мъчи за това, че някога е проповядвал Словото Ми и е спасявал души за Моето царство.”

Гледах как демоните продължаваха да маршируват около ковчега. Човешкото му сърце биеше и кръв се изливаше от него. Никога няма да забравя виковете на болка и скръб.

Исус погледна човека в ковчега с голямо състрадание и рече: “Кръвта на много изгубени души са върху ръцете на този мъж. Много от тях са тук на мъки точно сега.”

С изпълнени от скръб сърца двамата с Исус продължихме да вървим.

Когато напуснахме, видях друга група от демони да пристига към ковчега. Бяха около три фута високи (90 см), облечени в черни дрехи. Те започнаха да мъчат душата по друг начин.

Помислих си, как гордостта във всички нас понякога ни прави неспособни да признаем грешките си и да помолим за прошка. Ние отказваме да се покаем и да се смирим. Но, послушай душо, ада е реален. Моля те, не отивай на това място.

Тогава Исус ми показа гигантски часовник, прострял се по целия свят. И аз чух тиктакането му. Часовата стрелка се намираше близо до дванадесетия час, а тази на минутите се намираше на 3 минути преди дванадесет. Незабелязано минутната стрелка се движеше напред към часа. Тиктакането започна да става по-високо и по-високо, докато изпълни цялата земя.

Бог говори като тръба и гласът Му е като на много води. “Чуй, какво говори Духът към църквите.” Той рече: “Бъди готов! Във време, което не мислиш, Аз ще дойда отново. Чувам тиктакането на часовника. Дванадесет часа е. Младоженецът е дошъл за Невястата Си.”

Готови ли сте за идването на Христос Исус, мои приятели? Или ще бъдете като тези, които казват: “Не днес, Господи?” Ще Го призовете ли, за да бъдете спасени? Ще предадете ли днес сърцето си на Него? Запомнете, Исус може да ви спаси от всяко зло, ако Го призовете днес и се покаете. Молете се за вашето семейство и за хората, които обичате, за да отидат при Христос Исус преди да е станало твърде късно.

Чуйте какво Исус казва: “Ще те пазя от зло. Ще те пазя във всичките ти пътища. Ще те спася. Ще спася и тези, които обичаш.”

Моля се за всички вас, които четете тези думи, да проумеете истината, преди да е станало твърде късно. Адът е вечен. Опитвам се да разкрия всичко, което видях и чух тук. Зная, че тези неща са истина. Когато четете останалата част на тази книга, моля ви да се покаете и да приемете Господ Исус Христос за свой личен Спасител.

Чух гласа на Бога: “Време е да си ходим. Ще се върнем отново утре.”

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rozasaronova888
Категория: Други
Прочетен: 1706512
Постинги: 3915
Коментари: 97
Гласове: 1005
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930